Аз имам 2 пощички , ма едната гърми от казина![]()
![]()
а и не малко покани получавам за приятелства , пък туй да се чудиш
![]()
![]()
![]()
Аз имам 2 пощички , ма едната гърми от казина![]()
![]()
а и не малко покани получавам за приятелства , пък туй да се чудиш
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Направи си само една за такива схеми и няма да се занимаваши Една сериозна и си ти
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За какви схеми батакива схеми![]()
![]()
![]()
кът чудия думата "схема" и направо избухвам в смях ..... що тъй не знам
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Хайде сега и да раздухаш къде го дават това "без спред", че и аз искам с такава двойка да пробвам да скалпирам.Разбира се и без комисион
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Хем без спред ,
хем без комисион -няма да намериш
............................... ...........................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Важно е да има схемиТо иначе живота е е интересен
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
има всичко... отваряш си твой собствен брокер примерно - и наистина нема да плащаш нито спред нито комисионима някакви разходи за лицензи все пак де
![]()
вай,вай, тази тема няма изчитанехем преглеждам на две на три страниците
.................................................. .................................................. ...........................
----------
ами някоя демо платформа може да етам и гаповете не ти влияят ,нито рекотиране има , сладка работа
.................................................. ....................
чукча писател бря, не читател![]()
къде си тръгнал да четеш
![]()
има кой да чете, не се притеснявай за туй...
![]()
![]()
а объркал съм се яняма да се повтори
![]()
.................................................. .................................................. .................................................. ...................