Аз пък руски не вдявам, на английски ако има матриал копирам го веднага, като каерокс съм.
Аз пък руски не вдявам, на английски ако има матриал копирам го веднага, като каерокс съм.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
За японските свещи имаше една уникална книга, но съм ѝ забравил заглавието. Това е първата книга писана за свещите изобщо. Някакъв американец е автора, написана е на доста приличен английски, тъй като от първите 70-80 страници си разбирах всичко. После съответно спрях да я чета и съм я изтрил от компа ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ха ха е как като е била уникална си и забравил името то на нещо уникално забравя ли си иметоЗа японските свещи имаше една уникална книга, но съм ѝ забравил заглавието. Това е първата книга писана за свещите изобщо. Някакъв американец е автора, написана е на доста приличен английски, тъй като от първите 70-80 страници си разбирах всичко. После съответно спрях да я чета и съм я изтрил от компа ...
и сега като си учил недоучил за свещите как ще търгуваш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ето ти - на инглиш
http://dox.bg/files/dw?a=c24cf4cfef
http://dox.bg/files/dw?a=694cc03efc
http://dox.bg/files/dw?a=32faf9e7ff
от архива са, така че не придиряй много
----------
Стив Нисон е - първия линк от предния ми постЗа японските свещи имаше една уникална книга, но съм ѝ забравил заглавието. Това е първата книга писана за свещите изобщо. Някакъв американец е автора, написана е на доста приличен английски, тъй като от първите 70-80 страници си разбирах всичко. После съответно спрях да я чета и съм я изтрил от компа ...
а пък аз си я имам в оригинал, доставка от щатите- да се похваля - щото в онази далечна 2003 нямаше такива екстри като сега - някой да ти даде безплатно копие
![]()
Безплатен обяд няма!
ееее определено мога да кажа, че не съм недоучил. Аз си бях напред в свещите и исках да видя основите. Друг е въпроса, че още не знам имената на някой от по-редките фигури, които се образуват. Знам я какво прави, но я търся да видя как се казваше)
Познавам те ама не ти знам името, аз принципно си знам, ама сега не мога да се сетя- така прозвуча тоя пост.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ем то принципно болшинството от постовете по 50 символа и два реда звучат по тоз начиндори и дебата в рамките на който се развиват е пак в тази насока
![]()
Такава е действителността. Жалко, че трябва да пишем цеели 50 символа, за да се признава постаКомуникацията с емотикони също щеше да е много забавна.
добре е щом се определяш че си бил напред със свещите
може ли да споделиш за някоя формация която търгуваш да почерпим опит
за свещорляка кът става въпрос - хайкин-аши също е добре да се разглежда и поглежда от време на времена база на принципа на създаване на тез свещи има и бая трендови индикатори измислени
![]()