Колега ти нищо не каза за вчерашния курсНормално е да е така. ТО па пък да кажеш, че няма на кой да отговаряш по темите... непрекъснато има някой, с който да си говорите глупости ( на по чашка)
хареса ли ти въобще или ?
Сподели ако обичаш ?
Колега ти нищо не каза за вчерашния курсНормално е да е така. ТО па пък да кажеш, че няма на кой да отговаряш по темите... непрекъснато има някой, с който да си говорите глупости ( на по чашка)
хареса ли ти въобще или ?
Сподели ако обичаш ?
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Е зависи колко време прекарваш във форума, да. Ако цъкаш коментари 24-часа, е нормално в 1 момент да няма с кой да си "комуникирате". Но пък има толко много теми, че в всяка да пуснеш по 1 пост и то ще стане сутрин и ще се включи някой да ти отговаря![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е чак 24 часа не е ...въпреки че по бонбонукса ми може и да изглежда тъй
ама има моменти наистина дет няма никой у форумЪТ
а двайсе-трийсе поредни теми да е твое последното мнение... обикновено не изглежда много добре от админска гледна точка
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ха, ха - то закона и общественото устройство са го казали, не аз. Разбира се има и редки изключения тук-таме - ексцелерати разни, вундеркинди, но като цяло още се учат и фантазират как да живеят и всичко това става на демо, с реални упражнения от време на време по свободно избрана подготовка![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
хаха, защо беПросто си много заинтересован като човек, то не за друго
Ако те питат, казваш че не знаеш, че се получава бонус за писане на мнения
)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Spekulanta (23-02-2014)
Урока, на който те учи живота и "белезите" които получаваш, някои от които остават - това са реални неща. Темата е много сложна и комплексна, за това ще я пропусна на този етапХа, ха - то закона и общественото устройство са го казали, не аз. Разбира се има и редки изключения тук-таме - ексцелерати разни, вундеркинди, но като цяло още се учат и фантазират как да живеят и всичко това става на демо, с реални упражнения от време на време по свободно избрана подготовка
Гадателския ми инстинкт ми подсказва, че си между 28 и 34 годишна![]()
Eli2356 (23-02-2014), Spekulanta (23-02-2014)
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
така е - понеже има много, които не са си взели уроците от живота и си остават лапета и на 50 г. а има други, които живота ги е научил по-навреме какви са реалностите и са много по-мъдри и на 20 г. да речем.
Не позна - нейде около 64-74 г. съм, но с детски акъл все още..Да вземем пример от природата - животните като няма как да си знаят възрастта пак се разбират и избират помежду си много успешно, а ние хората понеже сме много по-големи акълии все се питаме разни въпроси и се преценяваме по отговорите и накрая обикновено се оказва, че пак не сме преценили правилно.
![]()
Хайде както казваш понеже темата е много сложна и комплексна да преминем към по-прости спамерски теми.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 23-02-2014 на 16:22
Ели не си те представям да си на толкова аре сегаоколо 64-74 г. съм,
Тука си както каза колегата на 28- 34 тука тука
Няма какво да се лъжем