Значи си търгвам нормално и няма да има проблеми! Нямам намерение за шмекеруване това не носи доход в дългосрочен рлан!
Значи си търгвам нормално и няма да има проблеми! Нямам намерение за шмекеруване това не носи доход в дългосрочен рлан!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По добре да не се опиваш със шмекеруване. хората от инстата не мисля, че са тъпи говеда и чакат само най малката възможност за да резнат кранчето на някой.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
И аз съм се ориентирал към по дългосрочната търговия на инстата.Но понякога се налага и да се правят бързи сделки и в такива случаи гледам да вляза предварително на спокоен пазар.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз както казах като очаквам някакво хубаво движение преди някоя новинка, влизам поне 30 мин преди самата новина, и затварям около 15-20 след като е приключило движението. може и да е върнало малко но със сигурност ще е направило някакъв профит.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
То лошото на новините е че обикновено много бързо връща след като достигне профита.В повечето случаи има два шиша след нивината един нагоре и един надолу.
Така е доста по спокойно,за търговия,само е важно,правилно да предполоиш накъде ще е движението.Че не винаги тръгва според очакванията.
То си има основание да го прави .....В повечето случаи има два шиша след нивината един нагоре и един надолу.![]()
![]()
![]()
Както примерно сега при евра-дойлер някой смятат че ще има голям шиш![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
естетвенно че най-големи загуби трябва да понесат брокерите по време на новини
но тъй като това е немислимо са си измислили различни видове ограничения, за време, процент от депозита, ценови гап, замръзнали котировки и разбира се плаващ спред дет става по широк и от река Дунав по време на новините
Мен баш такова разширение никога не ме е хващало![]()
![]()
мъ си е гот с импулс да ти достигне лимита
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
не требе да се прекалява много и с обемецащот даже и малко пипоне с голям обемец по време на новини пак може да бъдат отрязани откъм печалбичка
![]()