Не мисля, първо теорията после практиката, да тестваш наученото, нали за това са демо акаунтите. Ти да не си почнал от началото да търгуваш веднага. преди това си попрелистил със сигурност малко странички. не е ли така?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Докато сметката е мижава все ще има такова объркване.Щото ти писва да се тормозиш с глупости за по някакви центове да се губят часове време през което може да се бачка нещо и да се изкарват истински пари.
----------
Така и е нормално човек преди да започне да се занимава с нещо да се образова по-обстойно.Пътят е доста дълъг обаче и тези неща в началото с демото,книгите ,търсенето на вечната система и безбройните часове пред монитора сега ми се струват напълно излишни,щото от всичко това са останали само едни прости тренд линии,които и на дете в първи клас да покажеш няма да ги сбърка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз лично, форекса ми е втора професия, да не кажа и все още хоби. затова търгувам на ТФ минимум Н1, рядко М30. понеже като съм на работа и нямам време, да седя пред платформата, а няма и как. така и новините да дойдат ги пропускам особено тези през деня. Или гледам кога ще са новините и пускам от телефона 30 мин преди новината, когато още както каза ти движението е още плавно или в реиндж.
Само по трендлинии ли търгуваш,и предполагам съпротиви и подкрепи.Друго ползваш ли-средни,др.индикатори,хармо ики,свещи.щото от всичко това са останали само едни прости тренд линии,които и на дете в първи клас да покажеш няма да ги сбърка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само трендлинии и съпротиви и подкрепи.Имам един мувинг SMA 20 само да се ориентирам накъде е тренда и гледам всички фреймове,но най-вече търгувам дългосрочно по дневна и седмична .
![]()
hanuman (22-02-2014)
с този стил на търговия, колко инструмента следиш?
Предполагам, че имаш малко сигнали ако търгуваш един два.
Еми то колкото повече индикатора си набримчиш. толкова повече сигурно и сигнали ще ти изскачат.
Не мисля, че ще е като на демо.
Може да са центове, ама кефа, че ги печелиш си голям.
И те стимулира да продължаваш да се учиш и да постигаш резултати.
Но все пак си е до човека.
Следя 7-8 инструмента.Те горе долу са свързани другите с тях.Все нещо има което се е нагласило.с този стил на търговия, колко инструмента следиш?
Предполагам, че имаш малко сигнали ако търгуваш един два.
Преди търгувах само с евродолар и не смеех да погледна нищо друго и не бяха добри резултатите.Щото дава много на рядко качествени сигнали и си измислям докато чакам разни импровизации.Проблема се реши като започнах да следя и други инструменти.А също по този начин се постига диверсификация на риска и известно хеджиране на позициите.Колкото и да е зле ,все нещо ще излезе на печалба .
hanuman (22-02-2014)
Ясно,а според теб вярно ли е дето разравят много колеги,че на дневна не можело да се печелят добри проценти,да кажем на месечна база.