О, Ели !колко благородно тоя път.
криви линии, но действат и го не пускат нагоре - мен това ме интересува. Никакви сделки не съм пускала днес на златото, имам 1 къса от вчера.
---------
Кино, мерси за подкрепата. Края на месеца още не е дошъл, но важното е че ще го натискат надолу.
Виждам че Вас златото Ви привлича.
Дори бих казал че ще ви прилича
Жалко че не всичко което блести е злато
Последната забележка изключва тука присъствуващите
Ние сме си всичките от чисто злато![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ще оставиш ли късата си за понеделника, аз също имам една позиция ама нещо ме е страх от гап.имам 1 къса от вчера.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айде приятен уикенд на всички !![]()
saxten, привлича ме отдавна, но не и в петък вечер - други неща ме привличат повече сега и отдавна не гледам графиката.![]()
за жалост не всичко, което блести е злато - то си е стара истина и винаги си проличава никела в един момент![]()
Вие все още нямате желание да ставате златар като гледам? Лоши спомени от злото???![]()
tretipip, не ме притесняват никакви гапове - ще я оставям - ако аз не я затворя сега, ще я затвори гапът
Емо, мерси и на теб подобно!![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
оптимистка .....
.................................................. .................................................. ...........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и аз като теб ..... ..............................................
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
.................................................. ........................
Само че ,Елън гапЪт може да ти затвори и акаунта...Продължаваш да подценяваш агентурно-оперативната обстановка,което не е в полза на форекс-израстването ти
ПС:Нямам предвид гап-изпълненията на инста-бъкета,който май се е доказал откъм нетрадиционност![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Мислиш ли че ми дреме за някакъв си акаунт - какви по-лоши работи са ми се случвали досега - това няма да е нищо в сравнение с тяхСпоко - току-така няма да надхвърли седмична трендлиния от септември 2012 насам - с някакъв си понеделнишки гап. .. всъщност има още малко нагоре до нея де
Инстата никак не са зле между другото откъм коректност.не знам за не/традиционност
![]()
Ели -> Елън
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аве Спарт - ти направо и *** ****** !