Така и стана, навлезе в по-продължителна корекция,остава да видим дали няма да пробва отново 1325/28 преди 1300![]()
Така и стана, навлезе в по-продължителна корекция,остава да видим дали няма да пробва отново 1325/28 преди 1300Със това отдръпване, което стана от 1 307 може и да се окажеш права![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няколко дни ще прави корекция Злото.
После пак ще тръгне нагоре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А според мен не само че няма да прави корекция точно днес, а има и голям шанс за 1340.Това ми излиза по конфигурацията на баровете на дневна, канали, трендлинии и пр. елементи на прайс екшъна като най-верояттен варинат. После вече може и да има по-голяма корекция. Предпочитам да не стане така, че имам една къса от вчера. колегата отгоре обаче като нищо може да се окаже прав за 1314
Другият вариант е поради липса на новини днес да си остане в тесен рейндж.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 21-02-2014 на 12:18
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
и аз съм по склонен да вярвам , че ще се върне на 1314 ... поне според моите си анализи![]()
Щом и Ели дава разрешение ,А според мен не само че няма да прави корекция точно днес, а има и голям шанс за 1340.
тогава днес златото може да тръгва към подобряване на седмичния връх![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
за жалост след вчерашния бар и не само, наистина шансовете за надолу днес ми изглеждат минимални. и европейците го подкараха нагоре.. а това тъпчене бар в бар, което е в момента ми е най-отвратително - надявах се по това време около обяд да мръдне повече (надолу ако може), обикновено така прави, но не би.
![]()
Пп.. Може пък и да ме изненада нещо, но засега поне така ми изглежда: или нагоре или рейндж, добре е подкрепено отдолу.
Последна редакция от Eli2356 : 21-02-2014 на 12:44
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
fxg (21-02-2014)
Като гледам какви анализи правите на златото, тази събота и неделя ще седна да прочета малко и аз за златото, да мога да съм малко или много полезен и аз![]()
Ами хайде - ще се радваме да ни се увеличи компаниятаКазах ти оня ден: за мен си е като всеки друг инструмент технически. Фундаментът е друго - който има време и желание може и с него да се занимае, но там е сложна материята, а и се проявява постепенно във времето - дългосрочните да го мислят.
Аз мислех да изкарам някои скалп сега, но... някои знае ли дали въобще е отворен пазарът за златото - на мойта графика хич и не мърда?![]()
![]()
Blizzarder (21-02-2014)
Аз ако ще търгувам злато ще го търгувам дългосрочно. По принцип валутните двойки ги търгувам на дневна графика, много рядко като днес като няма какво да правя ги търгувам и на Н1 и Н4Като гледам златото прави големи движения и на по големите графики стоповете ще са доста големи ? Ти на какви графики търгуваш златото ?
не си уточнил кой ден и месец го очакваш това връщане![]()
----------
Ако под "на какви графики търгуваш" имаш предвид кои таймфреймове гледам - винаги първо гледам по големите за по-достоверна ориентировка - дневна, седмична, даже и месечна, малките не могат да ме ориентират така, но и тях гледам за добър вход примерно, понякога и те казват доста неща, специално Н4, Н1. По-малките се подчиняват на по-големите. Е, ако става въпрос за няколко $ да изкарам естествено гледам по-малките таймфреймове, но за главната посока - настояща или предстояща - големите - подкрепи, съпротиви, трендлинии, канали.... Не че може да се каже със 100%, но поне с голяма вероятност.Аз ако ще търгувам злато ще го търгувам дългосрочно. По принцип валутните двойки ги търгувам на дневна графика, много рядко като днес като няма какво да правя ги търгувам и на Н1 и Н4Като гледам златото прави големи движения и на по големите графики стоповете ще са доста големи ? Ти на какви графики търгуваш златото ?
Държала съм и много дългосрочни сделки и скалпови - според зависи - важно е печалба да има накрая, ако може да не е загуба.
Със стоповете при мен е малко сложен въпроса - почти не слагам такива, по-скоро гледам да избирам сигурни входове с минимален шанс за неуспех и ако слагам да е нулев стопа. Или затварям ръчно, ако тръгне на зле.
Последна редакция от Eli2356 : 21-02-2014 на 13:48