Не съм сигурен, че в СУ има тази специалност, а пък и ми казаха че професор Калчев е един от най-добрите преподаватели в момента![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То се проверява когато не си сигурен.
А професори има много, накрая единствено допломата е от значениеЗа таз хартийка ще ходиш 6 или 8 семестъра.
3 семестъра ще ходя, това е магистратурадори може и да не ходя много много, защото аз повечето неща съм ги учил за държавния изпит
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти все едно от гората го раздаваш...това е един от проблемите, които 90% от новите, а и по-напредналите трейдъри имат. Ти го нямаш понеже взимаш по 5 сигнала в месеца, но за сметка на това пък имаш други проблеми, които осъзнаваш или не пак са на ниво психика. В трейдинга това е един от основните въпроси и точно ти да го отричаш е нереално...все едно да не си чувал за овъртрейдване??
Защото тук има и практически занятия, а като ходя на лекциите може да се освободя от изпитите пък и се надявах да мога от сега да започна да си подготвям дипломната работа![]()
Че новите са идиотиТи все едно от гората го раздаваш...това е един от проблемите, които 90% от новите, а и по-напредналите трейдъри имат. Ти го нямаш понеже взимаш по 5 сигнала в месеца, но за сметка на това пък имаш други проблеми, които осъзнаваш или не пак са на ниво психика. В трейдинга това е един от основните въпроси и точно ти да го отричаш е нереално...все едно да не си чувал за овъртрейдване??
Тях въобще не ги включвам никъде.
Оувъртрейдването е глупост измислена от тези на които им се играе и не гледат сериозно на парите.
Няма как да имаш таргет за месеца от да кажем 100пипа и да си позволяваш сделки от типа. "а бе тука ми изглежда добре, не е правилно, но един стоп, нищо не е" и да влезеш.
Това е игране, това не е отговорна работа.
НЕ можеш да си на принципа "И така може".
Или действаш твърдо или въобще нищо не правиш.
От философстване, файда няма.
----------
Тогава какво се чудиш. Ще ходиш на лекциите и готово !
Олег, това че си оправил някои от тези проблеми си е за теб, за тези които се учат сега това е по-важното. Ти изобщо разбираш ли какво имаме предвид под психика на трейдъра?
Ще ходя на лекции естествено, мога да науча нещо ново, лошото е че днес съвпадат с мача на любимия ми отбор![]()