Снощи гледам сме се разминали с 1.40... днес до 18:00 сме там.
------------------------------------------------------------------------------------
Снощи гледам сме се разминали с 1.40... днес до 18:00 сме там.
------------------------------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
coldys (20-02-2014)
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
kmv (20-02-2014)
Тц Тц кво стана , за добро утро шамар с тухла напрао -40ка![]()
ТОВА КОЕТО НЕ МЕ УБИВА . . . . . . . . МИ ЕБ*ВА МАЙКАТА !
Моето стопче на дългите замина,
само ме изчака да влезна и тръгна в обратната посока![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
А минеш на ракия - а КПД-то у киреча ...затова минавам на ракия
Акуле не прощава, лупай кафе и си чакай профита спокойно ....
1.42-1.50 до края на седмицата еврака ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
На мен ракията ми не пречи
Даже ми избистря погледа![]()
и по-добре виждам графиките
.................................................. ..........................
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
L1914 (20-02-2014)
ooooooooooooooooo шит , -80 деня тръгба мн БАААААААААААААААААААААААА ААД
ТОВА КОЕТО НЕ МЕ УБИВА . . . . . . . . МИ ЕБ*ВА МАЙКАТА !