Стига с тези шишове не е интересно вече само нагоре ще е достатъчно като за начало
Стига с тези шишове не е интересно вече само нагоре ще е достатъчно като за начало
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мразя тоя гаден номерКолкото да ни удари стоповете налиТова ми е любимото и да си призная доста често взе да ми се случва да ми тресне стопа и да поеме в моята посока след това - и почвам да се замислям дали има смисъл от стоп или да по-скоро да редуцирам стратегията си за поставяне на стоповете
по-миналата седмица преди спускането до 1.6250 ей тъй пак качи до 1.6620 и от там плавно надоле
да ама... хем имах къса от върха с хубав обем ама ми удари стопа на 1.6620
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Еха значи да разбирам ли Новобранецо че и ти имаш дълги ?
По коментарите те усещам че си бичи настроен ..........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Незнам,паунд йената имаше съпротива на 172 и бях сложил отложен сел, но не се задействал за съвсем малко и сега все си мисля че пак ще направи опит за ново връхче да се включа,ама може и да му е било това вътъка.Дългосрочно чакам да си завърши корекцията на седмична до зоната 161-162.
мда... започна възходящото движение
с дълги съм от вчера пък да видим докъде ще го закара
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Spekulanta (19-02-2014)
Еха е как човек да не прави пари и любов ми кажете колеги
Днес ще заведа жената пак ви го казвам на Градска Баня![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
еми щом си припечелил ще я водиш какво да се прави не може само да се работи
Още със старта на европейската сесия се започна с покупки. Дали се заемат добри позиции за новините след малко или от по-високо искат да го спускат?