Тя нали си каза, че за входове и изходи си гледа МТ4. Иначе съм съгласен, че с тяхната платформа е доста трудно да търгува човек.Тяхната платформа за нищо не става.
Златото го чакам да си свърши корекцията да влезна дълги.
Тя нали си каза, че за входове и изходи си гледа МТ4. Иначе съм съгласен, че с тяхната платформа е доста трудно да търгува човек.Тяхната платформа за нищо не става.
Златото го чакам да си свърши корекцията да влезна дълги.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ааа, начинаещите винаги имат късмет, не знам защо.Нали ти казах - гледам на МТ4, там само пускам сделките. Имат и едни други графики освен ориенировъчната която се вижда, но и те не ме устройват. Иначе са добри в други отношения - пак има рекотиране при силни движения, но къде ли няма. Поне не ми обират сметката със суапове като Делтите.Чудя се как в началото печелех гледайки само ориентировъчната графика, явно късмета на начинаещия си е казвал думата.. добри първоначални спомени имам, за следващите ще си затрая (бяха си по моя вина).
Тук някои не ги подценявай толкова, има някои по-мощни - като се появят напоследък и веднага бутват цената нагоре само с появата си
Притеснява ме при тях това усредняване на позициите, фактът, че не можеш да затвориш само част от позицията.
Абе ти каквото и да направиш, винаги ще е така, че губещият да си ти, не те.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а кръчмаря ? за него не помисли ли ?......Та мижавите 60 лева които специално вложих вчера в тая къса от 1226.80 добре са си удвоили стойността днес. Надявам се и да се утроят, учетворят и пр., но няма да стане бързо и лесно РАЗБИРА СЕ, понеже очаквам както обикновено много шикалкавене и бавене по графиката, докато стигне поне най-близката цел 1306-1308.
или пак си правиш сметките без него?
х2, х4, х10, х100
добре дошъл на Уинъра и от мен![]()
точно до таргета ми стигна златото на села , само дето не го продадох ...
на скъсилите честито![]()
Е нали снощи го питах и се съгласи поне за 1308.Дотам да отпусне поне = едно х2 като за начало, после пак ще се пазарим
----------
Предполагаемо е, че от много писане на алгоритми и печелене не ти остава време да се разхождаш по другите теми, така че ти е простено. Статията наистина е много интересна и актуална.Мерси
Зачетох се в една много интересна статия, ще пусна линк макар, че мястото и не е точно в тази тема (не е свързана със златото).
http://profit.bg/news/Pet-nachina-da...id-119235.htmlНали и ти пишеше някакъв такъв алгоритъм, дано се е получило нещо успешно накрая... ?
"Когато един куп следващи тренда алгоритми започнат да гонят опашката един на друг, крайният резултат е увеличение в размера на дневните движения ....... . Както обяснихме, ключът тук е да се разбере, че дневното ценово действие се превръща във все повече и повече волатилно (а може би дори малко изкуствено ) и в двете посоки. След като алгоритмите подхванат движение, те често просто продължават до затваряне на сесията. Тогава търговците идват на следващия ден и започват всичко отначало.
Целта тук не е да се оплакваме от компютрите. Търговия задвижвана от алгоритми е добро, честно и напълно законно нещо. Не, ключовият момент който посочваме днес е, че инвеститорите трябва да признаят, че играта се променя. Какво могат инвеститорите да направят?......"
Хайде по-натам всеки сам да си прочете какво трябва да прави в условията на такъв пазар докато е време, после да не се сърди на себе си.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 18-02-2014 на 18:19
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
като не си го продал - сега гледай поне на 0-та да я разкараш тая къса
съгласих се - колкото да заспиш спокойно ....
![]()
![]()
![]()
Опа опадобре дошъл на Уинъра и от мени аз се радвам да те видя.
Мерси ЕлиСтатията наистина е много интересна и актуална.
По-нанатъка пак ще полафим, че нещо съм се задълбал да чета
Успешна търговия, или успешно изчакване на сигнал за вход или изход
![]()
Аз точно обратното - направих всичко възможно да го продам от таргета ми, чак и сметката попълних.
----------
колко благородно.... обаче още като ме попита сметката ми с кръчмар ли е или без се усъмих, че пак има нещо гнило в "съгласието" ти
имам го обаче черно на бяло - сега или ще си го изпълняваш или.... тук някой да подскаже за наказанието... примерно noreason - както всеки ден му измисля нови имена сигурно ще му дойде идея и за това
Пак да попитам - някой забелязва ли, че напоследък още с появата на Мамута тук злото почва да катери?![]()
Последна редакция от Eli2356 : 18-02-2014 на 19:11
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz