Не е необходимо нали? Върни се вчера и прочети какво написа по мой адрес
аз си следвам тренда
пък ти си виждаш каквото искаш да видиш
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Според мене е необходимо!
Ако не обявяваш входовете не обявявай и печелившите си позиции /просто няма смисъл така на никого не помагаш/.
Обявявай си входовете и всеки може да прецени що за трейдър си! Ако сметне, че си неговия тип трейдар да те следва и чете.
п.п. Аз дневните трейдари въобще не ги чета защото аз съм друг тип трейдар....
Нещо да кажеш за 141 ??? Как ти се струва? Още днес го чакам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз пък не искам някой да ме следва ... преди вървяха след мен къде какво съм написала
сега си търгувам и си осмислям свободното време
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
На драго сърце бих търгувал с теб ама на живо
Лелелел ако знаеш колко неща има да ти научиш от мен майко мила
Е естествено и аз ще има да уча и от теб![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Е защо от всеки можеш да научиш нещо, дори да да не търгува по начина по който и ти .................................................. .................................................. ....Според мене е необходимо!
Ако не обявяваш входовете не обявявай и печелившите си позиции /просто няма смисъл така на никого не помагаш/.
Обявявай си входовете и всеки може да прецени що за трейдър си! Ако сметне, че си неговия тип трейдар да те следва и чете.
п.п. Аз дневните трейдари въобще не ги чета защото аз съм друг тип трейдар....
Нещо да кажеш за 141 ??? Как ти се струва? Още днес го чакам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
аз съм дълги от 140.50 ......но нещо доста зарейнджи .................................................. .................................................. ...............................................
Това многоточие много двусмилено, по доста начини може да се тълкува.
Аз пък съм дълги 130 с таргет 150
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз пък съм с къси от 144.44 и таргет 122.22.
Дори преди малко направих добавка към късите![]()
Това многоточие много двусмилено, по доста начини може да се тълкува.
Аз пък съм дълги 130 с таргет 150
ко става тука сега накъде
заради вас не мога да реша дълги ли къси ли да пусна![]()
masta (18-02-2014)