ми да купих си на няколко пъти и затварях на хубави печалби беше си супер тренда два три дена рейндж после 2000 тика нагоре пууууу чудно беше
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Ами да де ...в някаква лицензирана фирма дето продава кюлчета, даже и сребро имаше и монети ...верно, как бях забравила...
представяш ли си който си е купил - сигурната инвестиция и като се сурна надоле![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен 1350 ще се окаже ключовото ниво и нищо чудно преди ФОМК да бъдем около това ниво![]()
Ако прочетеш малко назад братле, съм писал, че цъкне ли 1347 и се затварят вратите в моя магазин, до изчакване на пролетта. Схаващаш ли![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ха. И защо не вярваш, че цената ще стигне 3000. Естествено, че ще я стигне и ще я подмине, но кога ще се случи това е правилният въпросСлед 5-10-20-50-100 год., казва ли ти някой
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ама аз ряз разбрах, че си ходила на семинар за форекс и са ви карали да купувате злато, че има далавера, а то било да купувате от тях 14 каратово злато сигурно![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
бетон си ама причини поне кажи защото аз казвам че след десет години златото ще се измести от гумата за триене на моливи
![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък