и аз съм на това мнение и бая му слойих за надоло и сега го чакам да паднеи какжа е зажисимоста на златото с японската икономика че ме нямаше известно време на пазарите и малко не съм в час
?
и аз съм на това мнение и бая му слойих за надоло и сега го чакам да паднеи какжа е зажисимоста на златото с японската икономика че ме нямаше известно време на пазарите и малко не съм в час
?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не мога да те разбера , ама честно...
хем си яко за надолу, хем да изчакаме 10-тина долара нагоре да скочи...
ей туй ако не е фурнаджийска лопата - няма кво друго да е
то с отварянето директно удари 1330 - ти за 900 ми говориш
аз казах ли ти че ша има $20 горница от затварянето в петък а ???
![]()
![]()
П.С.
утре кат стана - да си напомпила цената поне до $1350...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ти пък си... да не казвам каквоне мога да те разбера , ама честно...
хем си яко за надолу, хем да изчакаме 10-тина долара нагоре да скочи...
ей туй ако не е фурнаджийска лопата - няма кво друго да е
то с отварянето директно удари 1330 - ти за 900 ми говориш
аз казах ли ти че ша има $20 горница от затварянето в петък а ???
![]()
![]()
П.С.
утре кат стана - да си напомпила цената поне до $1350...аз съм се уредила вече както може да забележиш по-долу, не се тревожи за мен.
![]()
и понеже те уважавам сега почвам да действам и по твойта заръка (само да кажеш на президента да не почива днес, иначе нищо няма да помпя).
ако беше чел писанията ми последните дни щеше да знаеш че чакам именно 1327 за скъсяване. не издребнявам за 10 $, колко му е да се изчакат 10$ и да се пусне от върха като целта е 900
Пп Засега към 15 ч. бг време - само 10$ горница спрямо мойта графика.
[IMG]http://charts.mql5.com/3/907/xauusdv-d1-**start-corp.png[/IMG]
Последна редакция от Eli2356 : 17-02-2014 на 15:28
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Добро уто. Ели стигнахме твоите нива. Да видим сега накъде![]()
Последна редакция от Kaisyn83 : 17-02-2014 на 07:18
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Добро утро,
моя лимит на 1323,90 е взет![]()
Но ми се струва , че златото има още път нагоре .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Има, имааааа още има да ходи, мойте лимито не стигнати още![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Къде си сложил лимита ,
обмислям нова дълга да пусна![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Сериозно покачване регистрира злато минала седмица а днес и достигна 1325$ идеално![]()
Я да ви поздравя и тук с хубава и успешна седмица
Ще наминавам от време на време да ви хвърлям по едно око![]()