Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дебела... не е чак толкоз дебелабакелавър финанси само
и преди туй средното и то уйкономическо от теФникум
за повече ми досвидя да плащам
и все още ми свиди
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да те поправя колега за меринджей се учи мениджмънт (но не е задължително)Наистина преди 10тина години нямаше много икономисти, а само инженери, сега е точно обратното. Всеки втори си мисли, че като завърши някаква икономика и автоматично ще стане много успял банкер или млад меринджей
според мен БГ е на това положение защото инжинери и ел. техници стават меринджеии и ЧР
зъболекари стават хирурзи![]()
Всяка жаба трябва да си знае гьола.
Като си учил за инжинер ще бъдеш инжинер, а не да те тикат да ставаш шеф щото леляти праи с*ирки на собственика (не визирам никой в форума просто казвам как стоят нещата в повечето фирми)
менажерство вече у повечето уйкономически специалности се изучавато и много народ със туй ги коткат изобщо да запишат висшо и да плащат
![]()
![]()
![]()
Приемам корекцията за мениджмънта. Иначе тука си е така има двама - трима, които са учили повечко и поназнайват тях ги взимат без връзки след това взимат чичовото и за другите остава дедовотоДа те поправя колега за меринджей се учи мениджмънт (но не е задължително)
според мен БГ е на това положение защото инжинери и ел. техници стават меринджеии и ЧР
зъболекари стават хирурзи![]()
Всяка жаба трябва да си знае гьола.
Като си учил за инжинер ще бъдеш инжинер, а не да те тикат да ставаш шеф щото леляти праи с*ирки на собственика (не визирам никой в форума просто казвам как стоят нещата в повечето фирми)![]()
L1914 (16-02-2014)
Така е куре но в дипломата ако си учил корпоративна икономика пише "икономист" а ако си учил бизнес администрация пише "мениджър"
друг е въпроса че доста предмети се препокриват![]()
ем да ... принципно е тъйто вероятно и със цел са го направили - ку искаш да пише едното вместо другото - да барнеш и една магистралтурка след туй за още няколко хилядарки да може да им бутнеш по джобовете
![]()
И заради това БГ скоро няма да излезне от тази депресия
Аз сега като карам магистратурата нищо ново не съм научил от това което научих кагато карах бакалавър- само пари на вятъра, но ще е избутам че остана един семестър. Но и тази диплома ще ходи при бакалавърската-в шкафа да събира прахто вероятно и със цел са го направили - ку искаш да пише едното вместо другото - да барнеш и една магистралтурка след туй за още няколко хилядарки да може да им бутнеш по джобовете![]()
То по принцип дипломата има стойност една до две години ... После започват да те питат, чии син син син си, дъщеря и тн, след това те питатт какво можеш и така.... аман от тия дипломиИ заради това БГ скоро няма да излезне от тази депресия
Аз сега като карам магистратурата нищо ново не съм научил от това което научих кагато карах бакалавър- само пари на вятъра, но ще е избутам че остана един семестър. Но и тази диплома ще ходи при бакалавърската-в шкафа да събира прах![]()
L1914 (16-02-2014)