Аз вече го свърших товаПо-скоро мисля да си загубя времето с една разходка след малко.,
времето беше много хубаво !
Аз вече го свърших товаПо-скоро мисля да си загубя времето с една разходка след малко.,
времето беше много хубаво !
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
И аз го свърших вече един път днес, но беше по-скоро тип седянка-раздумка, а сега трябва и истинска разходка, особено след като се ободрих като чух това от Аболеон
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тамън се чудя кой ще ми мъкне багажа другата седмица из София.... че ми е доста и ми тежи
.................................................. ..............
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Ами човешко е да сме объркани и да забравяме
Не забравяме само онова дето ни се иска за другите и не спираме да го въртим като грамофонна плоча
Явно имаме проблем не само с готвенето и домакинството но и някаква лична драма с келнерското съсловие![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако в багажа ти влизат заден калник от прасе и 5 л. туба със светена водица , мисля че няма да ти е трудно да намериш мераклии, включително и аз![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хубаво е преди да наплюмчим уста да плюем да се погледнем отсреща в огледалото
Хубави сме нале?
Айде хубав ден!
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Ти у лево ти у десно
и в игнора
има хора с които ти е приятно, има хора с които не
Хубав ден!