По принцип, несъм през повечето време прд платформата и затова обичам по вискоки ТФ.
Аз не бързам. Не искам да забогатея за 1-2 години. Бавно но към върха![]()
По принцип, несъм през повечето време прд платформата и затова обичам по вискоки ТФ.
Аз не бързам. Не искам да забогатея за 1-2 години. Бавно но към върха![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Айде да се сурка, че стана време за празнуване![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Исках само да ти обърна внимание, че зелената линия маркира целият тренд. ЕМА 89.Разбира се Ивамен най малкият тайм фрейм в който отварям позиции е Н1. Като го казвам имам в предвид дългосрочен план, макар че доста бързо стигна 1320. По принцип, несъм през повечето време прд платформата и затова обичам по вискоки ТФ.
----------
Това е. Няма да стопирам и затварям. Оставям дългите и за почивните дни, давидим гапчето колко ще е. Дано 4-5 долара поне.
И забелязваш ли, ЕМА 89 е маркирала момента, в който низходящото много плавно движение се е обърнало във възходящо.
Пусни я и на други ТФ и разгледай. Ще забележиш интересни закономерности.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (14-02-2014)
Aз почвам да празнувам още преди да се сурне - суркането следващата седмица ще ми е подаръка от пазара.
Аз лично ще празнувам 2 в 1 - преди да си ме попитал и мен, AboleonАко можеше и 5 в 1 щях, но още не са измислили такъв празник.
Пожелавам и на всички празнуващи приятно празнуване!![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
От всичко по малко ама то не остана време да се оправим с тия графики. Мисля, че му ковнах върха да видим дали ще даде трийсетина долара накуп![]()
Ок. Ще разгледамИсках само да ти обърна внимание, че зелената линия маркира целият тренд. ЕМА 89.
И забелязваш ли, ЕМА 89 е маркирала момента, в който низходящото много плавно движение се е обърнало във възходящо.
Пусни я и на други ТФ и разгледай. Ще забележиш интересни закономерности.но утре, че мисля тази вечер да се понапия
пък и два дни ще имам после да умувам и да прелиствам
![]()
ВЕСЕЛО ПОРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИКА НА ВСИЧКИ.
КОЙТО КАКЪВТО ПРАЗНУВА![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Види ми се глава с рамене на 5 минутка, не е от най-красивите и второ мнение няма да откажа
Прав си, ще го празнуваме от всичко по-много и чак в неделя ще сме отново на линияКак така "по малко". Трябва да е от всичко по много От кое ниво ти е входа?о 14 до 17,50 имам 5