Пак ти казвам, обясненията ти са излишни.явно имаш нужда от уроци защото въобще не знаеш какво означава понятието "4ук",сянката на чука трябва да е най малко 2 пъти по голяма от тялото.При тази свещ на дневна графика имаш хай на 9547 и лоу на 9500 а това са 50 пипса а сянката на свещта е от 9598 до 9547 това са 50 пипса ,правилото сянката да е 2 пъти по-голяма отсъства ,и точно по това правило свещта се определя като чук
Дори и не съм чела какво точно обясняваш.
Това мога да го прочета от оригиналния автор, ти не си ми нужемн като посредник.
Айде, остани си със здраве.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и да четеш и да не четеш все ми е тая,тука за5 дни заля целия форум с глупостите си ,вземи да смениш форекса с някакво по-лесно за теб занимание
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ехааа! Даксът се качва.
Значи е печено трейдърче момчето, чиито сигнали следя.
Почва да ми харесва и ще почна да го следвам.
Пък и са в реално време.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
ivaceda (13-02-2014)
Ами аз съм си светната.
Тамън си затворих късото на Д/Й, като го гледах как се мъчи на подкрепата и то тръгна нагоре. Тъй де.
Сега, ако има пак чукче, пак ще се шмугнем.
Ако няма, ще седим и ще гледаме.
----------
Как е, Dax Traders?
Днес ще се качваме или ще падаме?
Аз залагам на качването.
D-12 (14-02-2014)
Шса качаме! Кат разгонен заек ша фъркаме. NO LIMIT му е майката и илядо пункта в джоба минимум...и либоф с вино по френски![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Какво ли го е задвижило толкова рязко ? Само по предварителни прогнози за брутния вътрешен продукт на Еврозоната или си е някаква игричка по вътрешна информация?
Просто пътят си му е нагоре. Само бай при всяко падане.
То се е видяло, че даксът няма да миряса преди да стигне 10 000
D-12 (14-02-2014)
Имам една дълга от 9419,5 и май ще е най-добре да я забравя на пазара до където стигне преди да изтече този фючърс.
D-12 (14-02-2014)
Аз от колко месеца вече само на качване го играя.Как е, Dax Traders?
Днес ще се качваме или ще падаме?
Аз залагам на качването.![]()