След като запълни гапа веднага върна надолу за 3 минути и не успях да го хвана ,дано го пуснат още![]()
След като запълни гапа веднага върна надолу за 3 минути и не успях да го хвана ,дано го пуснат още![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
така го цедя от сума ти време,с отварянето гледам посоката на отваряне една позиция с малък обем в момента на отварянето ,допълване на нивата на отваряне и стоп на стоп на последния 5 мин връх/дъно от предходния ден
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При гап винаги пускам отложени попринцип, но зависи от ПА. Големи движения става след гап.След като запълни гапа веднага върна надолу за 3 минути и не успях да го хвана ,дано го пуснат още
Аз като го гледам дакса с този чук на връхчето, струва ми се, че ще падне до 9420 поне.
Как ви се струва на вас отварянето на дълги в този момент?
Прави ми впечатление, че имаш много строго, бих казала консервативно възприятие за това, кое е чук и кое не е.
Може би оттам част от разминаването помежду ни.
Аз наричам за собствено удобство "чук" всяка свещ, която има сянка само от едната страна
или едната и сянка е значително по-дълга от другата.
Така че свещта на връхчето на дневна идеално се вмества в личното ми възприятие за чук.
От доста време наблюдавам свещите и знам, че такива свещи имат очаквания от мен ефект.
Аз не съм купила. Не бих купила точно тук.
Питах, защото видях едни сигнали, които следя (без да ги търгувам), че един трейдър, който минава за успешен, упорито купува дакс.
И ми се стори странно.
погледни графиката на 30 мин.ето това може да се нарече бичи чук ,долната сянка на долен болинджър стопа отдолуПрави ми впечатление, че имаш много строго, бих казала консервативно възприятие за това, кое е чук и кое не е.
Може би оттам част от разминаването помежду ни.
Аз наричам за собствено удобство "чук" всяка свещ, която има сянка само от едната страна
или едната и сянка е значително по-дълга от другата.
Така че свещта на връхчето на дневна идеално се вмества в личното ми възприятие за чук.
От доста време наблюдавам свещите и знам, че такива свещи имат очаквания от мен ефект.
Аз не съм купила. Не бих купила точно тук.
Питах, защото видях едни сигнали, които следя (без да ги търгувам), че един трейдър, който минава за успешен, упорито купува дакс.
И ми се стори странно.
Много ти благодаря. Аз прекрасно знам какво е чук.
Отделила съм достатъчно време и внимание на Стив Нисън и на свещите.
Аз комай само по свещи търгувам, вълновите анализи са полезни само в импулс, в корекция изобщо не помагат.
Това отдавна съм го разбрала.
Така че урокът ти, колкото и полезен за някои, на мен (в случая) не ми беше необходим.
Можеш да си спестиш подобни уроци занапред.![]()
явно имаш нужда от уроци защото въобще не знаеш какво означава понятието "4ук",сянката на чука трябва да е най малко 2 пъти по голяма от тялото.При тази свещ на дневна графика имаш хай на 9547 и лоу на 9500 а това са 50 пипса а сянката на свещта е от 9598 до 9547 това са 50 пипса ,правилото сянката да е 2 пъти по-голяма отсъства ,и точно по това правило свещта се определя като чукМного ти благодаря. Аз прекрасно знам какво е чук.
Отделила съм достатъчно време и внимание на Стив Нисън и на свещите.
Аз комай само по свещи търгувам, вълновите анализи са полезни само в импулс, в корекция изобщо не помагат.
Това отдавна съм го разбрала.
Така че урокът ти, колкото и полезен за някои, на мен (в случая) не ми беше необходим.
Можеш да си спестиш подобни уроци занапред.
Чук, лук, свещи, клещи. Купувайте, не се услушвайте. Беше евтино, сега е още по-евтино. Дълги и толкоз. Чакаме и джонсито да даде сигнал и да се нахендрим и там на дългото![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"