Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нещо такова, но в момента нямам вход
http://charts.mql5.com/3/879/gold-h1...markets-as.png
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Тия, които могат да го смъкват и качват не очакват, те ЗНАЯТ къде ще отиде.И само обират стопове или чакат някой друг по-дребен да смъкне/качи цената.
Добър ден и от мен! Днес тъкмо ми се прииска да си взема почивка, то пък се зададоха новини най-после....А на мен късата от оня ден ми стои (за жалост)....
Златна ти прогноза, Новак!
Последна редакция от Eli2356 : 13-02-2014 на 14:13
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не и се радвай толкова, основава се на предположение , че ще се тества пробита съпротива превърната в подкрепа, та краткосрочно не виждам голям потенциал в късото.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Големите акули не винаги знаят...Тия, които могат да го смъкват и качват не очакват, те ЗНАЯТ къде ще отиде.И само обират стопове или чакат някой друг по-дребен да смъкне/качи цената.
Добър ден и от мен! Днес тъкмо ми се прииска да си взема почивка, то пък се зададоха новини най-после....А на мен късата от оня ден ми стои (за жалост)....
Златна ти прогноза, Новак!
Понякога и те губят огромни суми /но това не се случва често/...
Не съм срещал статии които да потвърждават, че акулите все още продават злато...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам за коя от многото съпротива говориш, а и от графиката не ми става ясно. При мен всички съпротиви са отдавна пробити и тествани. Не че не може да ги тества втори път де..... Ако имаш възможност да постнеш графика с въпросната съпротива=подкрепа...?
последно Сащ обявиха че ще качат тавана на дълга , това би трябвало да се отрази положително на златото според мен ...
Това дано не го прочете Мамута. Пък и ако не си е наготвил и хапнал друсания кепап с ракийка снощи хептен лошо може да стане.... на гладно да го чете...Златото ще поевтинее до $1000 за унция през годината, ако икономиката набере сила. Това прогнозира Том Кендъл от Credit Suisse, предаде Стандарт Нюз. Неговото предположение идва в резултат на поскъпването на златото от началото на годината.
Повече - на http://news.expert.bg/n444203![]()
![]()
Няма логика в това. Твърди се, че златото се ползва за убежище в "смутни времена", т.е. когато САЩ е "пред фалит", доларът поевтинява, а златото расте. Затова и моето мнение, че конкретно тази новина не би трябвало да се отрази положително на златото. Според мен златото "расте", защото започна корекция на спада от октомври 2011 г.
![]()
Последна редакция от aboleon : 13-02-2014 на 15:17
MAMYTA (13-02-2014)