Нерегистриран (1)
Пълни го стигна първата съпротвиа другата е на 20 отгоре ама видях,че долар/йена е пробило канала си ,което ме навежда на мисълта,че след корекцията може да има отново голямо падане като миналите седмици![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
Туй сига на М5 при еврака, трипал топ ли е ?![]()
![]()
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Нещо таквоз ..........името не е важно.......................
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро! Евро долар е притиснато между часовата съпротива започваща от 3680 и подкрепата отдолу на 3580. На всичкото отгоре сме и по средата на тоя рейндж:
http://www.mql5.com/en/charts/144962...etstock?bind=1
I trade with an ICMarkets ECN account
Съпротиви и подкрепи....и аз разглобих хладилника да му измя рафтовете и сега съпротиви от всякъде, не мога да то сглобя както беше! Добре, че контейнера на диспенсера направих както трябва!
То да не е лесно като форекса!![]()
![]()
Ами купих го еврото. Мечката в мен изстена и заспа. Бай 1.3626, стоп 1.3618, цел за импулс нагоре.
Много бичо ми седи на малките графики.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
И виж ко та пита КЛЕТИЯТ ХОМЯК
Не му се сърди, виж му влажният в очакване поглед
ПРОТЕСТИРАМ !!!!! Да идва ДИЗЕЛА да тРиййй!!!!
Олег стига с тия ГЮРЛЮЦИ БРЯ!!!!!
Тез ХОМЯЦИ са остро ЗАРАЗНИ на болести!!!
Като не се бръснете и КЪПИТЕ с месеци
ще хванете от ЧЕРВЕН вятър до ШАП!!!!!
Не ми ги донасяй тука!!!
1,33333333333333333333333333333333333333333
Последна редакция от disel84 : 13-02-2014 на 13:08
То по-важното е да е пълен,рафтове-мрафтове........може и без рафтове..........![]()
Еми щом така си го видял! Що пък да не го купиш?
Аз още го чакам! Но имам и друга задача днес, та може ида си остане така докато ми се проясни!