Форума се бъгва от време на време. Ако не виждаш някое мнение, натисни reply with quote и ще видиш написаното
А бях написал това:
Фафле, ти консерва не можеш стана, но сериозността определено ще ти е от полза![]()
Та азсъм си сериозна!
Е това, че разпускаме напрежението от време не време.......то не се брои!
Щом задържах пазарЯ до тук....положението и сериозно! Не ме изтръскаха от клона!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Евро йена таргет @139.21
акули макули
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
След една седмица всички ще сте забравили ,че дизелчето е модератор,освен ако не почне да трие супер много
Искам индексите да падат вече,къде са акулите....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе не вярвам да се хване ей така за слава Дизела,явно има механизъм за заплащане.А той и преди си беше от приближените,като ни мотаха бонусите ,само на него и на Жоро мисля ги бяха пуснали................Реално е и и не е много работа, а да просъществува и да се направи посещаем един форум това вече си е малко трудно.
Гледам Привиледж го няма вече в админската листа, та явно Дизела е на неговото място, доколкото помня на админите плащаха рефералски от писането във форума, та Дизела не го мислете, ще реже тия дето не са му симпатични, а другите дето се разписват по всяка тема с едно безмислено изречение, ще ги остави да си живуркат, те ще му правят наколенки и натам виждам бъдещето на форума аз.
Само 3 долара ли бря
Ти колко беше заявил
Фицка, заради дни като последните две седмици не искам да ставам преди обед. Само дремя и нищо и докато стане време за щатската и ми е уморено и не виждам навреме сигналите![]()
Ти колко време ги чака, че си доволен сега? Дълто ли?
Ай отивай да харчиш!