Викаш, колкото и да го мисля все грешно ще еТрябва да си открия свой индикатор и да си го следвам - звездите да ми го говорят
ллллллллллллллллллл
Викаш, колкото и да го мисля все грешно ще еТрябва да си открия свой индикатор и да си го следвам - звездите да ми го говорят
ллллллллллллллллллл
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не е звезди ...остави ги, че когато е облачно все ще си вътре
нещо друго, каквото ти върши ...но това хич не е лесно и бързо ...време и опит ...търпение
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Знам Албе, че за всяко нещо е нужно време, опит, търпение и много четенеcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc ccccccccccccccccccccccccccccccccccc
Замислих се за търпението - то при нас жените е тествано и приложено, заложено физиологически...
Имам предвид тези дето са ставали майки и са го изпитали.
Чакаме си 9 месеца да минат, колкото и да е трудно и тежко ....после пък светнат ли очичките и чуеш ли - мамо,
търпението е още по нужно...ехехе ...да спирам, че се задълбах
айде, ей го ме
веч седнах на бюрото
там фанах първите 30 пипа за деня, май ми стига а?
скъсих паунд долар и то точно тогава се изсипа
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Еееее верно ли ловиш дъна и върхове - бравос, и аз го правя но продавам дъна и купувам върхове
Албе може би си права, защото на мен търпението ми е един основен недостатък, и по-конкретно не мога да седна пред графиката и да не пипам - но трябва да се науча че иначе лошо![]()
иначе чадо сметки се затриват,много боли да знаеш
затуй се учиш на търпение
то не е току така скимнало ти и айде дай сега са продам или да купя за 20 пипса
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
infesta, ще се научиш вярвам да не пипаш ...и аз минах през това..всички начинаещи са така - мерак да са в играта, а не бива да е само игра.
Трябва да е разумна търговия ...да търгуваме - не да си играем ...не харесвам изобщо думата игра - играта е забавление и губене на време според мен ...знам ли
...........
infesta (12-02-2014)
Добро утро и хубав и успешен ден и от мен
Ей, защо няма кафеЯвно на мен ми е ред
![]()
Последна редакция от disel84 : 13-02-2014 на 09:23
Последна редакция от disel84 : 13-02-2014 на 09:23