попринцип си чета от доста време и рядко съм пускал мнения тъй като небях много навътре в нещата и неползвам бонуса но го знам много добре,както му казах преди дни от когато го помня а то е над годинанесе спря да се дере с тея измислени стойности и несе научи на нищо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пенчев Бяха казали че бонуса бил достатъчен, за заплата нищо не са казали
................................... пък може и да му дават по некое $![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пенчев (11-02-2014)
Кой да стане модератор - няма да стане Фицо или Абса /да са занимават с глупости/ я! Обаче имам едно питане: той сега като не спами откъде ще му расте бонуса? Или като трие от другите прехвърля на себе си /за добре свършена работа/? Дизел, яви се да отговориш, че нещо голем конфликт на интереси са получава тука.
I trade with an ICMarkets ECN account
masta (11-02-2014)
нии сме малка извадка.........на това което му викът' българска работа........."
нале тук от спам сите хлебите...............
!!!!
и сеги га наи- големият спамер.....го туриха за премиер- спамер у изпълнителната форумна власт
до един надухте вовузелите..........
де оставте му 100 дни , пък тогиз........ку някои се изяви у спама по добре му спретнете' вот на недоверие....."
за сега обаче по добър нема..........затова шъ траити !! да сте спамили......!!!!
сега разбрате ли къде ни стега чепика.........
зловреди със зловреди такъви................
пп аз бях наи походящия.......да изберат , щото съм НАИ- умен, хубав и скромен.........
и компетентен .......ааааъъъ и справедлив.......
НО му пожелавам СПОЛУКА.....И ХАИР.........ДА ВИДИ....![]()
Последна редакция от alf : 11-02-2014 на 20:59
REDA (11-02-2014)
freelancer ми според ме Олег беше къде къде по-удачен избор............
Но ние нищо неможем да напревим и никой не ни пита
masta (11-02-2014)
Пенчев (11-02-2014)