няма нищо кофти...
аз как се бях набутал при едни брокери .. максимален левъридж 1:50... кат пуснеш 3-4 сделки и ти свършва марджина... и педалите почват сами да ти затварят сделките...
пълна олигофрения...
друго си е 1:500 или 1:1000...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
зависи как ще се използва това кредитно рамо , амо реши да кчава на максимума , няма как да не го затворят.
Аз напимер , като надупча бохуската , да ми е маржин кола на 5 пипа от текущата цена , ако не съм в правилната посока , до там ..
----------
лошо няма , зависи как го използваш , ако качваш много според това че имаш ....скоро ще си аут от пазара
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А знаеш ли аз как лесно занулих днес една сметка - нова, пробна с висок маржин, точно с подобен маржин?С 3-4 сделки от не където трябва. Затова попитах noreason какво мисли за големия маржин - понеже е много спорен въпрос и твърдят че и печалбите и загубите се умножават така.
.. А сметка не бях занулявала от години с маржин 1:100 и яко товарене..
Последна редакция от Eli2356 : 11-02-2014 на 00:00
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
големия левъридж по нъкъв начин не е гаранция за бързо зануляване
голям марждин - по-малки лотове... като идеята все пак е да остава повече свободен капитал...
демек - мъни мениджмънта е мнооо важен... ако сметките са верни - страшно няма![]()
Прав си така е , но този въпрос има и друга част на разглеждане .
Не искам да я обяснявам тук , най- малко пък на теб , предполагам знаеш за какво става въпрос .
Но с две думи : ако го нямаше този кредитен лост , то за да изкараш пари , примерно в евро- долар , щеше да е необходимо да си постоянно на пазара , нямам идея дали ме разбра , предполагам , че да![]()
Не знам... на мен лично това голямо кредитно рамо не ми вдъхна много доверие - другите ми сметки са на 1:100 и съм доволна. Високият левъридж подмамва да се отварят по-големи обеми и оттам може би идва проблема. Макар че и на 1:100 отварям много големи обеми, пък не съм имала проблем, поне не съм стигала до зануляване.Има доста инфо из нета и тук по въпроса, чела съм отпреди и си спомням че колкото по-голям ливъридж, толкова по-голям риск. мисля пак да им хвърля едно око
![]()
Прав си така е , но този въпрос има и друга част на разглеждане .
Не искам да я обяснявам тук , най- малко пък на теб , предполагам знаеш за какво става въпрос .
Но с две думи : ако го нямаше този кредитен лост , то за да изкараш пари , примерно в евро- долар , щеше да е необходимо да си постоянно на пазара , нямам идея дали ме разбра , предполагам , че да
не те разбрах... с недомлъвки се изказваш..
то нали тва е идеята на форекса - левъриджа...
повече може да се изкара с минимален капитал... ама и по-бързо да ти го вземат...
колко стаж имаш , че от години ....звучи доста ..дълечно
----------
точно , без него не може да се търгува този пазар , защото ако го няма , ще трбява да си в начлото или края на дадено движение .
А така с негова помощ , може да се включиш в средата и да изкараш толкова , колкото е бил целият тренд .
Сега разбра ли ме ?