Ще видим, благодаря ти за съветато реално или или е работата.пробие ли отиваме на горе. Не пробива отиваме на долу. И малко надясно.
Ще видим, благодаря ти за съветато реално или или е работата.пробие ли отиваме на горе. Не пробива отиваме на долу. И малко надясно.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
... и първо много надясно според мен.
новобранец, доста разведряващо... Аз пък рекох да прослушам колко е "неуспешно" парчето на Кармен Електра... като за "дама" като нея мисля не е зле
..
------------------
Пп: Златю мисля утре да го гледам наново, явно днес ще си тъпче на едно место. Ще чакам макс 1282 и оттам надолу или преди това надолу.
----------
И една златна песен за лека нощ по-случай че добре ме приспа златото тая вечер
Последна редакция от Eli2356 : 10-02-2014 на 21:34
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
абе новобранец , какво ти казах аз преди 2 часа , да внимавш какви ги пишеш
видя ли какво си направил тук ?видя ли ?
то бива ама , човек да не те остави за 2 часа ..
тихо , че да не стане война
....Ако мен ме няма - викай ГОЕЛМЯТ СЛОН , той МОЖЕ да се опита да ти помогне , ама МОЖЕ и да не МОЖЕ![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте, нов съм тук и се интересувам от търговията със злато. Някой може ли да ми даде някакви насоки?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво разбираш под търговия със злато - реално или спекулативно? Имаш ли представа някаква от форекс пазара и какви точно насоки очакваш да получиш?Здравейте, нов съм тук и се интересувам от търговията със злато. Някой може ли да ми даде някакви насоки?
----------
Между другото тази седмица и Карни ще е интересен може скоро увеличат лихви
Oooo, златю така добре ме приспа тая вечер както споменах по-горе, че не ми е до никакви войни, вече се помирихме и даже разведрихме с малко музикално оформление.абе новобранец , какво ти казах аз преди 2 часа , да внимавш какви ги пишеш
видя ли какво си направил тук ?видя ли ?
то бива ама , човек да не те остави за 2 часа ..
тихо , че да не стане война
....Ако мен ме няма - викай ГОЕЛМЯТ СЛОН , той МОЖЕ да се опита да ти помогне , ама МОЖЕ и да не МОЖЕИ Слончо даже може да си кротува.
----------
Какъв е тоя карнавал, не съм чула досега за него? ...................
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Какъв е тоя карнавал, не съм чула досега за него? ...................До скоро беше на централната банка на Канада в момента е на централната банка на Великобритания
![]()