всеки пише колкото смогне и колкото му е кеф по принципКолега на теб ти е смешно, а на мен тъжно...първо не ми е ясно как могат да се напишат над 11000 поста за по малко от две години
...второ при толкова труд, допускам че трябва да си научил поне нещо
...трето обещавам да пиша по бавно и да си доразвия мисълта... преминаването границата от 1 лот, ти дава право да се прехвърлиш на ECN платформа,всеки нормален човек би го направил,поради малкия спред...а и при нея брокитата твърдят,че търгуваш директно на пазара /което не винаги е вярно/, но все пак е по добре, от колкото да търгуваш с 0.2 лота вътре в брокито
!!!
или от скука докат чака новия бонуса това за над лот при сериозен брокер е добре но изисква капитал и най вече умение
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето ви един полезен линк :
http://www.my**book.com/forex-broker-spreads
I trade with an ICMarkets ECN account
Emil Enchev (05-02-2014), Bibco (05-02-2014), драгата (09-02-2014)
Благодаря, доста добро и подробно сравнение на брокеритеЕто ви един полезен линк :
http://www.my**book.com/forex-broker-spreads. А ти с кой си?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бях с Армадата - на тоя линк като ги сравнявам излизат един от най-лошите ЕСН-и ... и вече не съм...
Заядливко, нито е рев нито нищо - питат ме, достатъчно любезен съм да отговоря. Мисля, че ти е крайно време да си обуздаеш егото с размер на Гранд Каньон-а..
П.С. обемите ми са малки - големите обеми са за такива като теб големи трейдъри
Няма заяждане. Бъркаш се. Но от няколко дни се оплакваш, как на всяка сделка започнали да те слипват.
Другият го слипнали 20 пипа на сред новината което е супер нормално явления и ти сега изкара брокера крив още повече.
Хайде запознайте се как функционира тоз пазар най-после и тогава окачествявайте кой лош, кой не
Не защитавам армадата, не веднъж се е случвало да им забият графиките, но да ревеш че те слипнали малко, при положение че спреда е 0.1 и идва заедно с комисиона на половина спрямо останалите брокери...прекалено е
----------
Ми като ти са малки обемите(разбирам минилотове), вземи ги вдигни тогава( на цели лотове), че да има смисъл недоволството ти![]()
Това, че спреда им БЕШЕ 0.1 не значи, че имат право да направят от сделка БЕ лузър, нали? Ама точно това правят - все едно няма стоп. Освен това, ако беше видял линка, щеше да видиш, че има доста по-добри от тях по отношение на спред /а като влезеш на съответния сайт - и на комисионни/. Освен това, аз бях един от първите, който анонсира Армада-та във форума - е, сега считам за морално задължение да ги денонсирам. И ако за теб факта, че споделям какво точно се случва е реване, то съм 100% сигурен, че за останалите е полезна информация и спестено време.
Човек и на минус 10 могат да ти я затворят ако има гапТова, че спреда им БЕШЕ 0.1 не значи, че имат право да направят от сделка БЕ лузър, нали? Ама точно това правят - все едно няма стоп. Освен това, ако беше видял линка, щеше да видиш, че има доста по-добри от тях по отношение на спред /а като влезеш на съответния сайт - и на комисионни/. Освен това, аз бях един от първите, който анонсира Армада-та във форума - е, сега считам за морално задължение да ги денонсирам. И ако за теб факта, че споделям какво точно се случва е реване, то съм 100% сигурен, че за останалите е полезна информация и спестено време.
Айде изкарай си колко ти е слипиджа от всички сделки. Че ме съмнява да е повече от 0.1-0.2пипа
Сайта го погледнах. При мейджърите армадата е с най-добри условия![]()
при ЕЦН-то не требе ли да се гледа някакъв среден спред за определен период бря![]()
щот ку наистина се гледа таквоз нещо средния май трудно може да стане 0,1
![]()
![]()