"чвстни избори" е само клишето дет се използва кът повод да се нападат един другищот все някакъв повод требе да има, а не може публично да се каже истинския такъв щот не звучи много убаво
![]()
"чвстни избори" е само клишето дет се използва кът повод да се нападат един другищот все някакъв повод требе да има, а не може публично да се каже истинския такъв щот не звучи много убаво
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Комунягите и турците са много хитри и сега очаквайки избори,чрез правителството помпат общините,където кметове са хора на БСП и ДПС.С държавни пари и съвсем законно върви яка пропаганда ..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Законите са еднакви за всички...Ами защо да е шокиращо ? Даже трябва да се насърчат всички циганки до навършване на 17 години да имат по 3 деца за да вземат по 1 100 лв на месец .
А че има пълнолетни българи също с деца които работят за 350 лв , то и това е нормално , че един лекар от спешна помощ в малки населени места взима 700 лв и това е нормално, какъв принос имат те за държавата ,че да очакват повече ?
А да си се замислял , че в една нормална страна непълнолетна самотна майка ще е привикана от социалните и настанена в жилище, бащата ще е издирван за секс с непълнолетна, и ще е осъден да плаща издръжка , а не да се насърчава до 18 г да нацвъка още две деца
Това, че ние не искаме да раждаме деца си е наш проблем /жените ни мислят за кариера/.
Ти вместо да критикуваш дай предложение???
Аз не, че я защитавам / на 17 г. с 3 деца/ но ме подразни журналиста които го е написал толкова сензационно заглавието а става дума за 275 лв. на човек. И тя не тъне в разкош а всяка българка ще попита как да гледам дете с толкова пари...
Проблема си е в нас /не в тебе и имаш 4 деца/ трябва нашите жени да раждат повечеА не да се чудим как да ги ограничим тях /няма да успеем/.
Предложението ми е след като плащам данъци искам да отиват или за други българи или за хора от друг етнос които искат да живеят , работят и да имат принос за тази страна...
Ама не искам да храня животни , не искам да храня паразити ...хранил ли е циганин българин някога ? освен да крадат и да се занимават с измами и престъпления друго няма заложено в манталитета им , в древността затова са били изгонени от Индия .....Това е антисоциална паплач която не подлежи на интеграция , аз не я искам в дома си и в държавата си ..........
В други европейски страни щяха да по затворите най-малко за неплащане на данъци и живеене в нелегални жилища , а тук са на свобода и ги храниш , а той ти плюе в лицето , бият лекари и полицаи, дерайлират влакове ..... ако живеехме преди 1 000 години по времето на Крум , Омуртаг , Тервел просто щяха да са избити и изгонени и това е естествена реакция убиваш за да не бъдеш убит ти след време
Ти не беше ли на държавна работа???Предложението ми е след като плащам данъци искам да отиват или за други българи или за хора от друг етнос които искат да живеят , работят и да имат принос за тази страна...
Ама не искам да храня животни , не искам да храня паразити ...хранил ли е циганин българин някога ? освен да крадат и да се занимават с измами и престъпления друго няма заложено в манталитета им , в древността затова са били изгонени от Индия .....Това е антисоциална паплач която не подлежи на интеграция , аз не я искам в дома си и в държавата си ..........
В други европейски страни щяха да по затворите най-малко за неплащане на данъци и живеене в нелегални жилища , а тук са на свобода и ги храниш , а той ти плюе в лицето , бият лекари и полицаи, дерайлират влакове ..... ако живеехме преди 1 000 години по времето на Крум , Омуртаг , Тервел просто щяха да са избити и изгонени и това е естествена реакция убиваш за да не бъдеш убит ти след време
Какви данъци плащаш???
Твоята заплата не е ли от данъците дето аз плащам???
Преди 1000 г. може и така да е било /не съм бил роден/ но трябва да се съобразяваме с настоящето.
Не можем да живеем в миналото /когато сме били по млади и по хубави..../
не е проблема толкова в това кой какви данъци плаща,а за законите които не се спазват,раждат малолетни,това е подсъдно,но изглежда за някои слоеве от населението не се отнася,защото ако българина направи дете на малолетна знаета какво ще му се случи
pablo (09-02-2014)
Съгласен съм с тебТова е истинския проблем....
В статията се акцентира на това, че тя взема 1100 лв. все едно с тези пари ще източи СО . Този тип журналистика ме дразни хванали са се за 1100 лв а, че не се спазват законите явно не им пука.