шантава работа
и на оанда и на инстата се обнови платформата
на оанда един експерт си работи без проблем на инстата маса и грешки ми дава и не ще да заапе
шантава работа
и на оанда и на инстата се обнови платформата
на оанда един експерт си работи без проблем на инстата маса и грешки ми дава и не ще да заапе
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
saxsи, има една стратегия в темата за двата чука. Можеш ли на тая база да издЯлаш един индикатор. Дето да ги идентифицира и подаде сигнал. Нещо звънче ли, знам ли.Ex Днеска осъмнах с нов модел метаредактор Ни те питат искаш ли го удобен ли ти е направо ти го пляскат пък ти се оправяйПфуу !!!!
Ама че бил по близък до стандартните редактори на С++ с които били работели профи програмистите Бе аланкоолу аз за тях ли да мисля или за собствените си удобства
Изроди Насила те вкарват в новия език на МТ5 гадове с гадове Аз от кога им псувам редактора на МТ5 че е неудобен за работа и сега ми го натресоха и на МТ4
А помисли си моля те.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
........................................Къде това бре Покажи с ръка- дай връзка
----------
Сменяй нулите по мувинги по ползвателски индикатори и тн вместо 0 пиши NULL
АМА СА И ИДИОТИ МАМКА ИМ.
Миналата година им досвидя и отмениха шампионата таз година пак се услушват Бре не се наядоха.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
оф оправих го експертчето, добре че си бях копирал преди версията 509 че с няколко врътки па излъгахме системата........................................Къде това бре Покажи с ръка- дай връзка
----------
Миналата година им досвидя и отмениха шампионата таз година пак се услушват Бре не се наядоха.![]()
оф оправих го експертчето, добре че си бях копирал преди версията 509 че с няколко врътки па излъгахме системата
Ей тука
http://forum.mql4.com/ru/60554
гледай как се моткат хората с новия копилатор като патета в кълчища![]()
тва го четох след обяд докат се ядосвах че не мога да пусна машинката за лихвите при англичанитеоф оправих го експертчето, добре че си бях копирал преди версията 509 че с няколко врътки па излъгахме системата
Ей тука
http://forum.mql4.com/ru/60554
гледай как се моткат хората с новия копилатор като патета в кълчища
ама за следващия път съм готов само да не измислят нещо ново до тогава
Само едно не мога да разбера, ... що са занимавате с глупости ...
----------
Сакс, с ник Скраси имаш ли нещо общо .........................?........................................Къде това бре Покажи с ръка- дай връзка
----------
Миналата година им досвидя и отмениха шампионата таз година пак се услушват Бре не се наядоха.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Тенкю баба, ... нямам други питанки ...................
Мота са тука още един БГ ентусиаст по руските състезания, та затва рекох да та запитам, дан си ти .......
----------
Кютам си аз по нея, ама ти кат каза, че нямаш време и требе сол да сбира, ми стана кофти да та занимавам ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Те го те.............................................. ................
https://forum.bg/showthread.php?990-...83%D0%BA%D0%B0
........................................Къде това бре Покажи с ръка- дай връзка