Незнам, ама казах нагоре и днес иделано ми дойде, затворих, точно преди да свали. Доволно днес.
Незнам, ама казах нагоре и днес иделано ми дойде, затворих, точно преди да свали. Доволно днес.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ми от тука що не пуснеш 1 дълга и да я подържиш 3-4 години без да я бараш ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
3-4 години? Аз всеощемисля че ще бичим, ама реших да прибера и пак да си пусна. Да обера максималнотоно това няма значение. Кажете виена къде мислите, че ще тръгне от тук.
казах ти - пускай дълга и след 3-4 години ще я обереш ако искаш
ясен ли съм като "настроение/посока" ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
няма как да ти каже и на вие да му говориш и на Ти - пак трудно ще разбереш3-4 години? Аз всеощемисля че ще бичим, ама реших да прибера и пак да си пусна. Да обера максималното но това няма значение. Кажете виена къде мислите, че ще тръгне от тук.
но хоризонта е добър 3- 4 години и хоп ...после на Карибите
ми аз съм там вече
.................................................. .......................
хубаво правиш , ама 83 не слуша и после ще се чуди защо ти си там а той ТУкми аз съм там вече![]()
оправяйте се ...
я дайте малко ВАШИ прогнози - ПРИДРУЖЕНИ с графики за златото
аз мойта я пуснах по-напред...
А съм си добре и тука, а като искам предпочитам да си ходя къде си искам.ще видим, ще поговорим, времето ще си покаже
![]()
Вчера стана дума за тая трендлиния, макар че така и не ми каза за нея ли става въпрос, но явно да. То хубаво е над нея, но какво ще кажеш за още един неин тест? И виж на кое ниво ще се падне - споменала съм го вчера, но колкото по се бави теста, толкова по се снишава нивото Поне на мен ми изглежда че натам бият нещата. А и дали точно тая линия ще продължава да го крепи нагоре е съвсем друг въпросЕли... пак да попитам - туй на кво ти прилича ???
пробив -> тест -> и право нагоре ?
или ша ми са гъбаркаш с останалите по малките тайм-фреймове
Прикачен файл 1378
Последна редакция от Eli2356 : 06-02-2014 на 20:11
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz