[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Новак, ама какви са тия дребнавости от рода на М15 - на М15 и на мен ми е никакво. В такива случаи се качвам по-нагоре да ми се изясни.
Това на основата на какъв тайм фрейм го написах сутринта мислиш? Ако предположиш нещо по-малко от Д1 си сгрешила![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Виж прогнозата за времето, може да ти се изясни картинката...В такива случаи се качвам по-нагоре да ми се изясни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За пореден ден златото с неговите номера, преди обяд поскъпва следобед спада![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
златото само не може да си определи посоката , пък камо ли ние върти се като муха без глава .....![]()
Рейнджът от 23.01 си продължава, нали го обсъждах това сутринта - който не вярва да погледне графиката. С една дума няма сили за нагоре - да го заявя ясно - повече на проста и неразбрала крава няма да се правя
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, На часовите графики виждаш ли глава с рамене или така ми се струва???
п.п. Колкото и да е невероятно но май пазара е мечи![]()
Изяде ми стопа.................Американците засилиха индексите нагоре здраво..............
Хайде първо да ми бъдат прочетени постовете от днес - първия е от към 08 сутринта и после да повтаряме едно и също, какво почнало да се вижда след обяд, което съм го видяла още сутринта/снощи/вчера и пр.![]()
Не виждам глави с рамене, по-скоро нещо като обърнтао W се оформя на Н4.[COLOR="Silver"]
Последна редакция от Eli2356 : 06-02-2014 на 18:14