Няма проблеми да сме живи и здрави до тогава , кой знае по някой път мечтите и добрите идеите стават реалност. Но трябва да му дойде времето както е казал Виктор Юго: "Няма нищо по-силно от идея чието време е дошло"
Няма проблеми да сме живи и здрави до тогава , кой знае по някой път мечтите и добрите идеите стават реалност. Но трябва да му дойде времето както е казал Виктор Юго: "Няма нищо по-силно от идея чието време е дошло"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе то и аз мисля така... до доказване на противното..
Пп И понеже сигурно съм единствената жена на тоя свят, която не обича шоколад и сладко - като чета писанията до момента, така излиза; да му мислят мъжете с какво друго да ме ментосват
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-02-2014 на 19:47
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
има хлябменю за трейдъри даже направо ресторант да отворя след време има хляб в идеятапринципно почти нема ресторант дет да няма някакъв вид хляб у менюто тука по територията
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти разчитай на шоколада и няма да имаш никакви проблеми с жените - гаранция-Франция.Пълниш една торба с шоколад, раздаваш по един на всяка дето ти хване окото и всичките са твои
Ма ти щом имаш опит си го знаеш де
![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
е ако ставаше с шоколад ние мажете щяхме да ходиме намазани с шоколад по улиците![]()
ем те някои тъй си ходят![]()
или поне тъй изглежда кът ги видиш отдалече
кът се приближат - изглежда сякаш шоколада един път е яден вече
![]()
абе да те май жените за това ги привличат негрите защото мязат на шоколадили за друго де да знам
![]()
добре , ще се измисли нещо по въпроса , няма да те питам защо не обичаш , щото и аз не обичамБе то и аз мисля така... до доказване на противното ..
Пп И понеже сигурно съм единствената жена на тоя свят, която не обича шоколад и сладко - като чета писанията до момента, така излиза ; да му мислят мъжете с какво друго да ме ментосват
тези негативи жените ги използват за много неща , най- вече за ...ама сети се самабе да те май жените за това ги привличат негрите защото мязат на шоколадили за друго де да знам![]()
Има едни какички дето ги обличат всяка година в шоколад , мисля че у Францията беше![]()
![]()
човек му идват едни желания тогаз .....
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.