аман... то човек да не си каже как го обича
пак по учебник го подкарахте
е... па язе съм индивидуално
щото така ми е кеФ
не ща да съм от стадото
аман... то човек да не си каже как го обича
пак по учебник го подкарахте
е... па язе съм индивидуално
щото така ми е кеФ
не ща да съм от стадото
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Добре де!
Сигурно говорим за едно и също, но по различен начин!
Мир да има!......и любов!
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (05-02-2014)
Май бая пари се изсипват тука. Много съмнителна работа!!!
[IMG]http://charts.mql5.com/3/799/eurchfa-m15-ara-**-s-2.png[/IMG]
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
харесва ли ти хоризонталата на 35055 на часовата графика.......
----------
бате Жоро....моя брокер по малко пари изсипва ми се струва.....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
АЙДЕЕЕЕЕЕ, тва беше за днес
Квото беше, беше. Утре пак
Да - това предполагам е по телата.
Аз предпочитам екстремумите, защото все пак цената и до там е ходила...![]()
Ще го мисля, като изпъне тренд. Тук вътре ми се вижда еднакво вероятно за нагоре и надолу. Все пак, докато цената е вътре ми се струва РЕДно да редува тестовете нагоре и надолу, докато не избие в тренд. А това импулсно слизане след теста отгоре не предполага тренд![]()
JaY_Z (05-02-2014)
Драсте пичаги....
..драсте и на тебе БАЧО![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Тези рейнджови дни хич не ме кефят ,ама какво да се прави![]()