аз мога му дам идея какво да прави да се дигне на крака....като тренирах преди по усилено....ма мож и да подивее ако е по лабилен.....![]()
аз мога му дам идея какво да прави да се дигне на крака....като тренирах преди по усилено....ма мож и да подивее ако е по лабилен.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Oleg (05-02-2014)
Може да е от нередовно пиене и да си отвикнал
----------
Кажи, че ми стана интересно и на мен
---------=-=-=-=-=-=
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Oleg (05-02-2014)
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
D-12 (05-02-2014)
....надявам се никой да не го пробва....щото може да доведе до нежелани ефекти.....
кат бех по млад съм го правил няколко пъти....на леко гладно опъваш едно дълго кафе.....към 1000-1500мг л карнитин.....и след половин час креатин или бета-аланин и след 45мин до час.... дъвчиш хап кленбутерол.....после ходих да бягам.....кат кон.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (05-02-2014)
Кой мързелив ваааааааааа ? КОЙ ? КОЙ ?
КОЙ ? КОЙ? КОЙ КОЙ КОЙ ?![]()
![]()
Ти сия ще видиш как моита евро/йена ще напрай 500-600 пипса и как ще спичеля......
РЕДЕ еурото дали тез дни няма да посети 1,3620 ериата и там да се реши а ?![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА