Това със "печалба/загуба" ми хареса
дали ще пусне нова тема, за новия процент?![]()
Това със "печалба/загуба" ми хареса
дали ще пусне нова тема, за новия процент?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (19-05-2012)
точно така Дизелче , ама има хора разни
Един има пресънтимант към търговията друг няма като мен и все гледа да се хване за някое дърво , като например индикатор![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
[QUOTE=saxsten;75528]Така де , правилно ,най сетне стигнахме до едно мнение
И като те питах как търгуваш с извънфорекс инструментите не съм искал да ми кажеш да си пускам демо че да го видя нито да ми разправяте колко голям бил Лоса
/ прочее аз Гридито с неговия Лос доста го поизцедих точно в подобна тема в съседния форум докато пусне нещо полезно/
Просто исках да науча някаква практическа разлика между такава търговия и търговията с валута.
Не че не знам такива разлики ,но мнение от практиката винаги е ценно
Последна редакция от saxsten : 19-05-2012 на 15:58
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
На работни само ги броя но от две седмици вдигнах летвата и ги карам по 10% на ден профит
Може едната сметка по-консервативно да я действам ще видим , но ми харесва повече по 10% на ден![]()
10 % на ден означава накрая на месеца да имаш 7 пъти по голям акаунт :д това съм го пробвал,някъде към 20 дена бях успешен и после понесох една стабилна загуба,докато тръгна да я избивам и за 3 дена занулих акаунта...
Бе ти направи стратегията печеливша,пък остави туй за накрая...календарни ли , работни ли .....
. Три години тест и поне 5 години практика - и ако се види,че акаунта има растеж,значи си на прав път за следващите 10-ина годин
.....
Калкулирай обаче и спред (максимално разширен според тва което си виждал на бъкета ти), слипидж, шишове, максимален дроудаун, брой поредни позиции на загуба,брой поредни печалби, средна печалба/загуба . Гледай дроудауна да не пада еднократно под 50 % от първоначалния акаунт .
Като тестваш система, елиминирай всякви намеси по време на теста ...дори и тегленията от акаунта в бъдеще време (всяко безразборно теглене е намеса в системата и деформира началните й параметри,като дори може да я постави и в риск от фалит).
Като пиша за "тестове" да не си помислиш че иде реч за тест през тестера на МТ4...всичко се прави наръка за по сигурно
.
ПС: По принцип при изчисляване на доходност,при форекса се вземат само работните дни (около 260) ,а не както при банките (360). Ма това ти е бял кахър до който надали ще стигнеш до настъпването на Глобалния Крах....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
disel84, почваш да се увличаш! Това са първите симптоми към ..... увеличаване риска. И съответнно съкращаване живота на акаунта. Леко казано.
А къде се изгуби pifa4o?