Еее недей така де!
Ти ще и убиеш мерака.......може пък ида не занули, още повече нали разбира!
Тя има старта, сега може и без него да се спрйвя!
То всъщност не си струва, но пък.....защо не....ей така за спорта!
Еее недей така де!
Ти ще и убиеш мерака.......може пък ида не занули, още повече нали разбира!
Тя има старта, сега може и без него да се спрйвя!
То всъщност не си струва, но пък.....защо не....ей така за спорта!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе тренинг аз в тва не виждам
Ше си повярва някой че сичко става ... ей така ше фкара 10 лота ....
И после ... ко стана та не вечерахме ...
Как иначе с 3(три) сделки става +600 процента![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фафче, тя си бачка неините неща и това го е пуснала за 15 мин. Нито знае какво да настройва според фази, нито ще и кажа. Щото на предния конкурс, аз твърдях, че съм най-добрия в бг, ама нямаше експерти и се потроших на 1-ия ден, пък после ме бъзика сума време.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Че нали това е целта на организаторите!
Те за какво ги правят тези кОнкурси? ?...да си хващат балъци!
Призна си , номер 3 е 83 сделки.
Цъка ръчно евро/йена, щото бил най-волатилен.![]()
Как сте агънца???
Fafa (04-02-2014)
за какво се борят участниците.....освен за слава.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Хах, казваш поникнаха ти крилца в един момент и се взе за ВЕЛИК.?
И те тупнаха!
Профилактично е....и добре, че е било на демо! На реал би било по-гадно! Дерзай!
----------
А вижте първите двама са с 2 другия 3 сделки!![]()
Ми ето Баба Меца, като реал трейдър влиза с 2-4 лота
Спазва си некъф ММ предполагам ...
Не ми се смята ама на първата - 36.7 лота си е като ол-ин)
![]()
Най-вероятно ако се разтърсиш сред занулилите ще видиш двама със същите инструменти занулили от същите цени, но наобратно. По двойки, един занулява, друг дублира. Дори и 16 човека да са, ще стане 160к, пак не стига за първото място май.
Как сте агънца???
Е то явно тва е схемата за печелене на тоз кОнкурс
Две сметки ... преди лихвите на озито, на едната ол ин лонг, на другата шорт --- и коят стане
Двеста пипа направи неска --- готово)