надолу не се бута, а се натиска...
аз обичам да подбутвам само![]()
надолу не се бута, а се натиска...
аз обичам да подбутвам само![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
на за кво ти е ...
кво толкоз има на 1249.80... виж кво грозно число..
1300 не ти ли харесва повече ???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Грозно, ама като ми е там лимита на мен ми изглежда хубаво.Това 1300 на сегашния етап много грозно ми звучи! Щото съм и с леко по-големичък обем тоя път...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
не лимита - ами стопа трябваше да си сложиш там![]()
![]()
на 1249.80 де![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Малииии... стига де - не ме депресирай допълнително.Пусни го малко да падне да се зарадвам и аз с нещо преди сън, че иначе няма да мога да спя! Просто направи една благородна постъпка, която нищо не ти коства - пусни го да падне МАЛКО.
![]()
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
адреса е ясен - търси ме на другата континентална плоча
...................................
ели що не преместиш стоп на + или нещо такова да вържеш гащите и да спиш спокойно или вече си в минусовия полюс![]()
![]()
![]()