The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
не го мисли него с този японски ник, не се знае какъв е въобщеНякои от нас , като Кура може и да станат скоро милионери, но в бонуси.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Започваш на макс и постепенно увеличаваш!
То ако можеше да се тегли и циганите щяха да се научат да пишат![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами политиците да се осъзнаят и да ги стимулират да се образоват с някой подобен бонус знам ли![]()
Аз да те застраховам, че сме срещали хора тук, които и на това са се надявали - да забогатеят от бонуса![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
То все още ги имаа аз на всяко мини теглене се радвам като малко дете
![]()
Е, то е нормално за националния манталитет. И въпреки всичко, колкото и да се води просто "провокативно стимулиращ" или "зарибяващ" за по-сериозно бъдещо отношение и развитие в тоя пазар, бонусът не е хич малък, имайки предвид хората с какви пари живеят. Не случайно "професията" (слагам кавичките, защото го считам за хоби, тъй като масово е точно такова) трейдър става все по-популярна сред хора с минимални и средни заплати. И вместо да теглят кредити от банки или други, по-съмнителни лица, виждат алтернатива именно тук (в бонуси, събиране на разни малки стимулчета и т.н.....) не за да забогатеят, а за да ... припечелят.
Аз лично просто харесвам среда от перспективни хора с мислене различно от "9 до 5 му е майката" и ми е приятно чат пат да разпусна в някоя я смислена, я не дотам такава дискусия във форумчето. : ))
Започваш на макс и постепенно увеличаваш!
а не те задължения нямат , само условия как да си живеят животаТо ако можеше да се тегли и циганите щяха да се научат да пишат
щяха да наемат една секретарка![]()
Valde (05-02-2014)
Аз пък мисля да забогатея от бонус от 200 долара . Хадйе 300, че както виждаме от темата със 150 не става , значи и с 200 ще е трудно