Исках да го пиша, ама някой ще вземе да каже, че обиждам.
Е, не аз го казах де...
Разни хора, разни идеали, нали знаеш.
А без болинджъри съвсем няма как да гадая тези свещи к'ви са.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И ти ли си цайсат ?
Eдиният вариант е да ползваш ей такива неща:Първоначално написано от 100
За мащаба - имам 3.5 диоптра и взирането ми е трудно, когато всичко е толкова дребно.
Другият вариант е да си уголемиш картинката
Не виждам проблем.
А шрифта във форума как го виждаш, ако не можеш да видиш баровете ?
Мен също ме дразнят шарениите
Прекалено много неща става за гледане....такова нещо много трудно се вкарва в употреба![]()
Ами за какво говорим тогава?
Добре, ако беше само дребното.
Ама то и шарено, и неоново, и без болинджъри...
Пък за капак аз да си губя времето да уголемявам мащаба, освен да давам отговор...
Не става ли много, а?...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Шареното не е проблем в конкретният случай, защото свещите се виждаш напълно ясно
Единствено липсва болинджера и това можеше да ти е единствената забележка, нищо друго![]()
е ми да щото много чета и гледам разни неща по телевизийкатаИ ти ли си цайсат ?
и си харесвам графиките![]()
daniwin (03-02-2014)
Добър вечер. Нещо гледам и тази тема я забозяваме както другите. Дайте да разнищим случаите. Дайте примери.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Oleg (03-02-2014)