1.62 да видя ще ми е достатъчно
и как хубаво се е хързулнало надоле..................
1.62 да видя ще ми е достатъчно
и как хубаво се е хързулнало надоле..................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Еми по всички показатели си е тренд за надолу. Аз не виждам какво ще го спре до 1.6000
Това ниво е доста солидно, с такава далечна засилка е нормално да не го пробива все ощеЗа съжаление пропуснах на косъм тази красива къса
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
все пак паунда излезе от триъгълника на месечна така ,че внимаваи
----------
и аз смятам ,че там е добре повече да не пада![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е ама поне още 2 фигури надолу ще направивсе пак паунда излезе от триъгълника на месечна така ,че внимаваи![]()
![]()
Вече трети час не пробива за нови къси.......................................... ....
Може да виним и дълги днес .................................................. .................
Морски, не си го и помисляй, я си напълни лулата и опъни един тутун
нека йощ малко да се плезне надоле
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Дали пак ще има Титаник както всяко докосване на връх над 1.63 веднага имаше спад яко надолу ....![]()