Много интересна стратегия! А щом и действа още по-добре!
Много интересна стратегия! А щом и действа още по-добре!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
така пише , че работиМного интересна стратегия! А щом и действа още по-добре!
доста труд е вложен тук , при това наготово с дава , аз ако бях ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda, и продължаваш да обиждаш.....да ме игнорира който иска
нямам за цел да се харесам на всеки
...но спри да обиждаш![]()
Последна редакция от Nasko : 02-02-2014 на 16:11
Infesta,
Първото, което ми прави впечатление е,
че наклоненият болинджър говори за низходящ тренд.
Не виждам какъв е фреймът, ако е 4 часа, умната...
На тази картинка има две свещи със срещуположни сенки
но това не е моделът, който разглеждаме в темата.
Точните изисквания да имаме работещ модел съм описала в пост № 19.
Твоите свещи не са дори като онези в пост №13.
Моля те върни се, прочети отново, разгледай примера в пост 19 и ще откриеш,
че това , на твоята картинка, няма нищо общо с модела, за който говоря аз.
Това са си просто две свещи със срещуположни сенки, затворили извън болинджъра,
след тях има дожи - вътре в болинджъра, логично е започнала бича свещ.
Ако ще контриш тренд, разчитайки на тези свещи,
слагай стопче на + и го мести пъргаво.
Пък докъдето те изкара.
----------
[/COLOR]Fafe,
всичко за което питаш, съм описала в пост № 19.
Посочила съм и продължавам да давам примери
и да обсъждам с колегите всички ваши въпроси.
Само, моля те,
не ме карай да пиша едно и също.
Прочети началните постове.
Там съм обяснила, има отговор и на твоя въпрос.
----------
Не те обиждам, казвам ти какво мисля за теб.
Не се дръж като палячо и ако искаш,
можем да си говорим по темата на нормален човешки език.
Ако не щеш, прав ти път.
infesta (02-02-2014)
Забелязах разликите минималните разлики за които говориш в пост 19, но наистина ако търсим перфектните свещи може да останем доста дълго време пред мониторите си - но е добре да се знае че когато се види да ни светне лампичката
Та кажи твоя анализ какво говори - на къде е поел пазара след това ?
Има ли възможност да се изкара някой и друг долар защо не. Било то 1,2 или 2200 пъти няма значение. Така, че който не иска да пробва драги колеги, да не влиза в тази тема.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Аз споделих че съм изкарал вече от същия модел , защото Ива с коментарите си при гейшата ме насочи и аз направих свой проучвания и се оказа точно така - така че всичко е 6![]()
ivaceda (02-02-2014)
А да! Пише вътре в болинджъра трябва да затворят!
Моя грешка!
Двете свещи, с дълги сенки като на твоята картинка, много често също говорят за смяна на посоката.Забелязах разликите минималните разлики за които говориш в пост 19, но наистина ако търсим перфектните свещи може да останем доста дълго време пред мониторите си - но е добре да се знае че когато се види да ни светне лампичката
МАкар че разликите никак даже не са минимални, а доста сериозни.
Трябва да си сляп, за да не го виждаш.
Сигурна съм обаче, не си.
Молбата ми е, ако искаш да обсъждаме свещи ВЪОБЩЕ
да ми пускаш ясни картинки.
Когато гледам свещи, аз изчиствам графиката максимално, никакви мрежи, шарени индикатори,
но затова пък ясно различим болинджър и с лупичката - малко по-едър мащаб.
На такава замазана картинка и с моите диоптри...
Моля те, дай си картинката читаво и ще говорим пак.
Благодаря.
----------
Те са направо максимални, тези разлики. Тук имаме нещо съвършено различно.Първоначално написано от infesta;750559[B
]Забелязах разликите минималните разлики за които говориш в пост[/B] 19, но наистина ако търсим перфектните свещи може да останем доста дълго време пред мониторите си - но е добре да се знае че когато се види да ни светне лампичката
ivaceda следя темата с интерес, но тези обиди спрямо Наско ми идват в повече. Тук не сме се събрали да се обиждаме и псуваме. Това все пак е форум за пораснали и интелигентни хора.![]()