Точно сега ти отговарям, изчакай малко, моля.ivaceda не се хаби и ядосвай заради хорските думи - нали знаеш че е не възможно да се харесаш на всички , така че просто се абстрахирай от дразнителите
Дай сега да обсъдим въпроса с двете графики дето качих на предната страница, кажи ти как ги виждаш тези чукове, дали са по стратегията ти и на къде би отишла цената според тях ?
.................................................. .................................................. ..........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търпение колега, след малко ще видим създателя какво ще каже и ще кача оригиналните графики с движенията им666666666666666666666666666666666666666666
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
След десет минути ще ти пиша.
Писах дълъг отговор, , страницата ми се бъгна , чакай да се поуспокоя
че да почна пак отначало писането.
А добредошла отновочакаме те като топъл хляб на фурна
дай сега да разнищим теорията, че искам да знам дали съм прав и аз.
П.С. Не се ядосвай на хора които не искат да навлезнат в материята. Няма смисъл.
----------
И аз искам да ги видя, кой крив и кой правдано да съм познал
![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ivaceda, вадиш грешни изводи...ще подмина обидите.....
за 100-то %.....следиш модела ОК....не си длъжна да даваш статистика (дори да я имаш)...несериозно е да казваш без статистика дори за 100-200 сделки,че печели 100%. Това е ясно за всеки дето е само от 1-2 години на пазара
Тоя Палячо хич няма да го чета повече ами направо
Ще го игнорирам Nasko.............![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Аз съм от скоро и със сигурност ще изпробвам, може 2-3 пъти да се покажат такива и така подредени, но щом ще ми донесе увеличение на сметката добре дошло. През останалото време ще си търгувам нормално. Има ли възможност човек да изкара пари, винаги се възползва, така че Ива продължаваме напред.![]()
![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Аз лично също съм прибирал от тази комбинация няколко пъти и съм доволен, чукове, падащи звезди и т.н. дават НЕлоши сигнали наистина, аз от Ива им обърнах внимание и забелязах че действат , но на точните нива![]()
Знаеш ли къде го стяга чепика ..
тук се обсъжда нещо, което работи.
Ама не е той, дето се е изфукал и направил на велик
да учи другите на ум и разум.
И от това кръв пикае.
Не го забелязвай, дай да си обсъждаме това, което носи пари.
Това ни е по-изгодно.
Пък че и той ще се възползва, ами майната му, негова си работа.
Хем с добро ще ме споменава, когато печели.
Я чакай да видя сега дали ще мога да открия такива чукове по графиките?
Самода питам Ива, къде трябва да затворят баровете, за да е реален модела?