Прав си праааав аз моята дълга я атворих и съм къс поне докът завърши фигурата на 4 часа по-предната.Акато погледна по големите графики май ще да е много късо
Последна редакция от rolld : 30-01-2014 на 22:54
D-12 (31-01-2014)
Златото ми е интересно дали ще продължи да слиза и утре![]()
Да. Аз мисля и аз да скъся. Кофти че точно когато отсъствах тогава стана ама... Какво да се прави
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Аз не смея да го пипам това злато.Имам някакво усещане че ще се изстреля нагоре,ама сега само залъгва че ще пада.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
споко ве ... аз го помпя нагоре
.............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
колеги с късите за сега познават.. аз този път реших да не участвам и добре направих, щот ако бях влязъл, щеше да е с дълги..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
D-12 (31-01-2014)
Да така е. все пак е краят на месеца и се очакват интересни движения. не само тук. но мисля, че е рено за дълги. може би само както казва Пабло петъчна корекция.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Бързате с дългата корекция според мен, предполагам, че ще се сурне днеско до към 1230
тука предчувствам , че ще направи една по мащабна корекция ,, след това ще се изсипе надолу ...зависи колко сили е събрала .....