спряха платформата преди новините в 17 ...Ко напраиха сега. Мене ми компенсираха вчерашните си простотии, даже без да съм ги търсил.
абе ..българска работа , че и импулса беше добър![]()
спряха платформата преди новините в 17 ...Ко напраиха сега. Мене ми компенсираха вчерашните си простотии, даже без да съм ги търсил.
абе ..българска работа , че и импулса беше добър![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh (30-01-2014)
Па гледай в началото къ подлъга хорицата
Целта на темата е сутрин като
влезнат ХОРАТА(Ж) тия в скобите
и те си знаят кои сапърво в тая
тема да се отбият и да разберат накъде
ще върви пазара за деня евентуално.
Правя го заради щото сутрешните ми
ПРОЦЕДИРАНИЯ са с голяма степен на ДОСТОВЕРНОСТ,
а се надявам и злите свекърви редовно да ме
подсещят в края на деня, че съм бил погрешен
в преценката сиТака ще разбера и сметна
колко процента от ПРОЦЕДИРАНИЯТА за месеца
са били верни.
Та от ПРОЦЕДИРАНИЯ към успех на всички ХОРА !!!
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Absfresh (30-01-2014), freelancer (30-01-2014)
Fafa (30-01-2014)
Absa играта е твърде голяма за да може
да се обхване така лесно с един анализ!!!!
Явно на янките им требе да няма вливания
и долара да седи евтин, че да могат да изнасят.
Требе да ти напомня, че преди време Обама
постави цел САЩ да изнасят два пъти повече.
Големия износ става много трудно със силна валута!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Един дау да тества дъното няма да е зле![]()
![]()
![]()
Реде , знаеш ли снощи какви ги е говорил сервитьора ?
Ми требе да се чете как требе.
Дори да не съм казал изрично за
посоката, то като го прочетеш
требе да си усетил накъде ще е!!!!
Ако чиляк не може да се сети, то не е
за ПРОЦЕДИРАНЕТО!!!![]()
Фицка , късо 1.3584, стоп 1.3590 бид
.................................................. ......
Цел 1,3530.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Аз заради тебе малко го вдигнах, иначе по анализ ми е 1.3498.
Тя таз търсач Фицка, на една трендлиния ако се оттласне и пробие дъното. Иначе не е за сериозно късо тука. Тя си е сериозна, но заради малкото стопче позволява добър обем.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?