Като отидат 2-3 малки акаунта така или иначе ще се върнеш на демо, а те ще изгорят на 100%. Първата си сметка отворих без да имам истински резултати точно с този начин на мислене, за щастие това ми бяха единствените 1000лв загубени в трейдинг.
Като отидат 2-3 малки акаунта така или иначе ще се върнеш на демо, а те ще изгорят на 100%. Първата си сметка отворих без да имам истински резултати точно с този начин на мислене, за щастие това ми бяха единствените 1000лв загубени в трейдинг.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и мойта първата изгоря факт ама не мисля че е било за лошо пак и ти си се хвърлил с много пари смисъл 1000 лева не са малко
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
значи искаш да ми кажеш, че докато се научиш да търгуваш предпочиташ да реализираш РЕАЛНО загуби вместо да разбереш какво трябва да гледаш с виртуални пари на демото и да нямаш загуби...На демо никога няма да се наема да хвърлям този труд и внимание към пазара отколкото на реал,така че не виждам начин как резилтатите ми на демо ще се доближат до тези на релна сметка.Но това не се осъзнава може би в началото като се почне на демо.Има сделки които ги чака по месеци да излязат ,а на демо едва ли ще ми устиска акаунда толкова време от експерименти.
или финансови възможности за който не ти дреме или си се родил научен...
няма как да ти повярвам, че не си имал занулявания...няма как да повярвам...и тук сега идва момента...ако не ползваш демо винаги ли си ползвал реал-а за да се учиш какво правиш....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Не са и много, това беше преди години...тогава без да имам реални резултати реших, че щом отворя реална сметка и точно тогава ще дойдат. Около година по-късно сметката беше изчезнала разбира се.
Ти пак доста си изкарал, ... първите(и слава Богу единствени, ... за сега) ми 500 евра заминаха за не повече от седмица, половината на ръка, а другата половина с роби, за един следобяд, ... шок и ужас ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
То едва ли някой е успял с първия си акаунт .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..........
Като губиш реални пари се учиш 100000 пъти по-бързо, отколкото да се луткаш на демо. Някой ако ми каже, че търгува на демо ми става ясно, че е поредния робот, който не приема трейдинга като бизнес.значи искаш да ми кажеш, че докато се научиш да търгуваш предпочиташ да реализираш РЕАЛНО загуби вместо да разбереш какво трябва да гледаш с виртуални пари на демото и да нямаш загуби...
аз търгувам на демо, защото не се чувствам достатъчно готов и понеже парите не са ми на бали в мазата не мога да си позволя да имам толко скъпо хоби![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
От друга страна ако някой смята, че парите нямат стойност и трябва да се хвърлят на улицата буквално, за мен не е бизнесмен.Някой ако ми каже, че търгува на демо ми става ясно, че е поредния робот, който не приема трейдинга като бизнес.
драгата (29-01-2014)
Оставаш без париНищо друго
Аз пък си мислех, че щото нямаш пари за губене, па то ква била работатааз търгувам на демо, защото не се чувствам достатъчно готов и понеже парите не са ми на бали в мазата не мога да си позволя да имам толко скъпо хоби![]()