Златото почва бичия си тренд, сега е момента за покупка според мен.
Златото почва бичия си тренд, сега е момента за покупка според мен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
по добре го направи сега още докъто е спокойно на пазара .... или може да поставиш биу стопове ако се изстреля да се задеистватАз споделям. Че ще е по-скоро нагоре довечера - пак така като теб - от техническа гледна точка. Още вчера го казах. Макар че то вече много нагоре си отиде... Но пък има вероятност да отиде още по-нагоре и то дългосрочно, знае ли се..... Засега не го търгувам така или иначе, нещо ми е малко подозрително на сегашния етап.
- до изясняване на ситуацията. Че много не се знае как ще реагират.
Пп: Може и да се мушна нанякъде довечера де, ако видя сигурен вход.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аха... докат е спокойно и не се знае накъде ще се изстреляИ дали въобще ще се изстреля нанякъде. А знаеш ли за обичайния номер на златцето първо да се изстреля в обратната посока на основното изстрелване?
Плюс това не искам да си развалям печалбата от тия дни с рисковани входове, вчера вече направих нещо в тая насока. А и днес нещо хич не съм на кеф за търговия - в такива дни по-добре пас.Да излезе ФОМК-а все пак, пък ще видим...
Последна редакция от Eli2356 : 29-01-2014 на 20:44
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
rolld (29-01-2014)
Айде бе защо го подпират такавсичко ми е и плюсови стопове , ама както се казва ден година храни да го б,тнат още
докато пишем и ме изкара![]()
Много често збелязвам колко си ориентирана по въпроса за движението със златко. Аз лично такава тъпня сътворих вместо този път да оставя стопа както трябва го махнах и забравих въобще да го сложа В бързината да излезна по задачи . И съм прилично назад.За сметката ми неприлично.Аха... докат е спокойно и не се знае накъде ще се изстреляИ дали въобще ще се изстреля нанякъде. А знаеш ли за обичайния номер на златцето първо да се изстреля в обратната посока на основното изстрелване?
Плюс това не искам да си развалям печалбата от тия дни с рисковани входове, вчера вече направих нещо в тая насока. А и днес нещо хич не съм на кеф за търговия - в такива дни по-добре пас.Да излезе ФОМК-а все пак, пък ще видим...
Ето - знаех си че не трябва да влизам днес - пълна каша - надолу, нагоре и пак на същото место. Но в края на краищата както и предположих ориентацията е за нагоре като гледам за последно.
Така или иначе днес съм си дала пълна почивка от всичко и май не сгреших.Можеше да се вземат доста парички и от тоя рейндж на който му се занимава, но и утре ще има пазар все пак... да се надяваме!!!
----------
Ееех, Росене, търговията не е толкова проста работа за жалост - ден година храни, ама е един ден и то ако го хванеш!
То и в живота често е така де/ Гледай големите графики - днес нямаше предпоставки за много надолу, нито за много нагоре по време на Фомка - то движението си беше направено преди това, въобще си беше едно такова никакво положение... като всичко останало днес, не само на форекса
Аз поне съм с такива впечатления.
----------
Голяма работа... днес назад, утре напред - хич да не ти пука = то е неизбежноМного често збелязвам колко си ориентирана по въпроса за движението със златко. Аз лично такава тъпня сътворих вместо този път да оставя стопа както трябва го махнах и забравих въобще да го сложа В бързината да излезна по задачи . И съм прилично назад.За сметката ми неприлично.Ми другия път не забравяй - мисля, че това е извода
![]()
Аз лично не ползвам стопове, но за който ползва....
Пп: И нещя да си върнеш картинкатаhttps://forum.bg/showthread.php?21-%...l=1#post735602
Последна редакция от Eli2356 : 29-01-2014 на 22:56
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Майтапих се затова, очаквах по-голям екшън днеска, но съм доволен като цяло, добър вход и добро управление на позицията. Настроих се изцяло мечо, точно от големите графики ще видим как ще се развият нещата, но смятам, че му приключи корекцията нагореЕеех, Росене, търговията не е толкова проста работа за жалост - ден година храни, ама е един ден и то ако го хванеш!
То и в живота често е така де / Гледай големите графики - днес нямаше предпоставки за много надолу, нито за много нагоре по време на Фомка - то движението си беше направено преди това, въобще си беше едно такова никакво положение... като всичко останало днес, не само на форекса Аз поне съм с такива впечатления.![]()
Аз пк надоле го отиграх на два пътя,
Че риск-офф тук наи се осеща)
Пък нагоре кво очаквате.... не вдянах
![]()
КинО, как кво очакваме нагоре? - не видиш ли как катери като планинска козаДнес така или иначе нищо няма да пипам - утре ще го гледам докъде е стигнало и ако ми даде добър вход за нанякъде....
----------
Е то какъв екшън.. днешните "новини" май се знаеха отдавна и бяха отиграни вече. И аз по едно време очаквах екшън за днес от предишните дни, но като го видях днес какви ги върши нещо ми подшушна, че няма да го бъде. По случая мисля днес повече да не гледам графиките - и без това както каза Rolld - голяма тъпня днес - не само в неговата сметка
ПП Пък и да не катери чак толкоз, сетъпите, които виждам в момента са за нагоре.
Последна редакция от Eli2356 : 29-01-2014 на 23:09
Ами не, не катери ...
Кат ти спрат Фоуни Мъъните .... с кво ше кОпуваш злато ....
А то цял свят очакваше спиране ....
Та това за мен си е клатене ---- да издрусат правилно влезлите от силния долар