Златото лека полека потегля нагоре, дали си е намерило дъното вече златото ?![]()
Златото лека полека потегля нагоре, дали си е намерило дъното вече златото ?![]()
....... Тука се получава доста интересна картина: тест на пробита дневно седмична линийка... и по-натам??? А утре идва най-после дългоочаквания ФОМК - да не стане така че тоя път да сме продали слуховете и да купуваме новините?
Аз тия дни добре припечелих, днес върнах малко от спечеленото, затворих всичко (зор заман) и засега ще си пасувам поне до след ФОМКа
да му се не види - пак съм познала. само дето днес не търгувам - в реанимация съм от един снощен купон
и още по-важно - имам доста други задачки днес...
- да не стане така от невнимание да върна нещо и днес на пазара...
Все пак ще погледна по-късно какво се случва по време на ФОМК-а и петролните запаси преди това- мисля, че тогава ще е интересното, макар че и сега е добро движението.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ми тук имаше една друга симпатична картинка, която много мистериозно изчезна снощи след като я погледнахЕли, не знам за какво бърникане в историята говориш.Искам предварително да да изкажа благодарности на всички участници във форума и да се извиня предварително на всеки който неволно може да се е обидил при мое изказване.Иначе на теб специално отдавна трябваше да ти пиша доколкото си спомням искаше да уточня някакъв въпрос.после ми подейства муза и влезнах с котировки близо до твоите и трябваше да уточня някакъв въпрос,но форума се беше прецакал и не можах.И сажелявах че си промених стопа и го удариха.и определено не беше от фейса
Бърникането в другата история няма да коментирам сега, най-малкото не знам как и защо..
но ти като гледам си достатъчно умен и паметлив - може би сам да се сетиш какво, защо и как... Няма проблем. И аз предварително се извинявам, ако нещо не съм казала както трябва.
Да не би админа да налага санкции вече върху такива картинки - като предишната де?
Пп: Не се сещам какво съм те питала... но ще съм благодарна, ако отговориш.предполагам че не е от въпросите чийто бърз отговор е фатален
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 29-01-2014 на 17:00
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз съм къс от 66,20 интересно ми е дали директно ще го суркат оттука или ще има още един пик нагоре преди Фомка
----------
Не искам, да плаша удължилите, но сценарият ми е много мечи, май сме тръгнали за ново дънно с 1279 си е направило корекцията на спада и продължаваме надолу.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
според мен след дълго чаканото довечера заседание златото ще се изтреля мощно нагоре , не че нещо ама според моите анализи и прогнози ще стане така .....някой ако мисли като мен да сподели
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що мислиш, че довечера ще се изстреля нагоре?според мен след дълго чаканото довечера заседание златото ще се изтреля мощно нагоре , не че нещо ама според моите анализи и прогнози ще стане така .....някой ако мисли като мен да сподели
Май е време да тестваме нивото 1300, стопове около 1250, до там съм бичи.
Аз споделям. Че ще е по-скоро нагоре довечера - пак така като теб - от техническа гледна точка. Още вчера го казах. Макар че то вече много нагоре си отиде... Но пък има вероятност да отиде още по-нагоре и то дългосрочно, знае ли се..... Засега не го търгувам така или иначе, нещо ми е малко подозрително на сегашния етап.
- до изясняване на ситуацията. Че много не се знае как ще реагират.
Пп: Може и да се мушна нанякъде довечера де, ако видя сигурен вход.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 29-01-2014 на 18:44
Златото засега задържа, според мен ще рейнджи преди фомк. Доста е важно какво ще кажат фед.