Така е, това е най-добрия начин да се учиш. Отваряш една центова сметка и ти си човека! 1000 пъти по-полезно от демо.По-хубаво от практиката няма
Така е, това е най-добрия начин да се учиш. Отваряш една центова сметка и ти си човека! 1000 пъти по-полезно от демо.По-хубаво от практиката няма
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, сигурен начин да загубиш пари е, ако губиш по-бързо особено ще опукаш двуцифрено число такива сметки преди да научиш нещо. И да не се окаже, че си се научил/свикнал да губиш реални сметки?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има как да намалиш загубите до минимум - отваряш си демо. Реална сметка се отваря когато изобщо има някакви резултати.
То на демо много бързо се постигат резултатите обикновено за няколко дни или седмици акаундът е умножен многократно![]()
абе колега мания демо сметката всеки тука да питаш ще ти каже същото там не може да си сериозен просто отваряш без да ти пука за мен тя е само колкото да свикнеш с платформата
а бе да ти кажа, аз и на демото доста трудно потдържам еднакви резултати....плюсови![]()
![]()
така, че хич не е лесно
много пъти сме го дъфкали, че няма разлика еднакво е
та не виждам ако правиш много добри резултати на демото да не ги правиш и на реал![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Докато не разбереш как да ти пука така или иначе пари няма да видишОтделно демо, бонус, малка центове, по-голяма и най-голяма сметка....кое е по-реалното? Колко реалното трябва да бъде за да печелиш?
![]()
ша са космонавти без да са тренирали![]()
![]()
![]()
тва за дето да свикнеш с платформата ми е любимото![]()
![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
На демо никога няма да се наема да хвърлям този труд и внимание към пазара отколкото на реал,така че не виждам начин как резилтатите ми на демо ще се доближат до тези на релна сметка.Но това не се осъзнава може би в началото като се почне на демо.Има сделки които ги чака по месеци да излязат ,а на демо едва ли ще ми устиска акаунда толкова време от експерименти.