Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Искам те ве патенцееееееееСлед 1 седмица
Верно ли нямате ..... това за мен е един от най-хубавите шоколади за масова консумация. Английски е
Олег ти директ на хилядарка ли ше скачаш ве![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Не съм богат, но работя по въпроса
Брад Пит няма да стана, така, че все тая
А наскоро четох че и той докато не е станал известен, не е привличал внимание... не може да бъде, но го пише
Е при положение, че той без пари не е имал внимание, аз що да се правя на маймуна ?![]()
Oleg (26-01-2014)
Чудя се ощеОлег ти директ на хилядарка ли ше скачаш ве![]()
Още от 15 годишен си ме влечат литровите. А в джиксъра от 2005, бях влюбен...още съм, а от 2008(като този на снимката)...само къде не съм го сънувал
Пък и мотора върви толкова, колкото му насучиш масура, ни повече, ни по-малко![]()
![]()
фицката (26-01-2014)
Преди мислех нещо 2003-4година, обаче като взех да ги чета....то се оказа, че ще е истински късмет да случа на читав такъв. Все пак това е пистов, не е чопър къде ще го тикам от светофар до светофар, а мухите ще се размазват в гърба ми
Затова нещо след 2007 и като ще давам повече пари, да е за наистина силно
Не само да пращи, както са много от моторите в града.
----------
Това забогатяване ли е ? Не можа и един японски кошник да си вземе за коледа, че искаше да продава и колата на жена си![]()
Нямаме не се шегувам!
Кой ще ти идва на гости?
Ако е някой родина можеи да ме представиш за камериерката....Аз ще си сложа ррестилчица и ще чистя прах с пухчета!![]()
Преди мислех нещо 2003-4година, обаче като взех да ги чета....то се оказа, че ще е истински късмет да случа на читав такъв. Все пак това е пистов, не е чопър къде ще го тикам от светофар до светофар, а мухите ще се размазват в гърба ми
Затова нещо след 2007 и като ще давам повече пари, да е за наистина силно
Не само да пращи, както са много от моторите в града.[COLOR="Silver"]
Добре си решил, пистаците им взимат душичката и старите са кошници, имам един познат със стар мотор, постоянно цовърка нещо.Хилядарка ми се вижда доста за първи мотор,![]()