Нямаш тренинг, затова се уморяваш!
Трябва всеки ден да рравиш разходки, при този заседнал начин на живот
Ти излезе вчера и днес цял ден спа! Тази вечер какво ще гледаш филми и утре пак до 1!
Аз заради форекса по промених режима...и ставам вечя малко по-рано!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисля, че съм го гледал, но е от 2007-ма и съм го забравил
Екшъните обикновено ги помня няколко месеца само, ако е някой впечатляваш екшън като Хълк, Пришълеца, тогава го помня повече време
Но ей тез къде са без ефекти, бързо ги забравям![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Зима е Фафле. Метаболизма се забавя, организма не иска натоварване, иска почивка. Напролет като се затопли, тогава редовните разходки
Примера на Джей е отличен
Проблема е само, че свалям от 5-10кг през този период докато се запролети, което не е добре, но не ми пука вече
Годините ми се увеличават и ме наляга безразличие.
Тази вечер си направих салата от зеле и добавих майонеза и кисело мляко към нея. След това си опекох една луканка на скарата и хапвам. После може си направя сок от моркови и да хапна още някой портокал![]()
Fafa (26-01-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Зима е Фафле. Метаболизма се забавя, организма не иска натоварване, иска почивка. Напролет като се затопли, тогава редовните разходки
Проблема е само, че свалям от 5-10кг през този период докато се запролети, което не е добре, но не ми пука вече
Тази вечер си направих салата от зеле и добавих майонеза и кисело мляко към нея. След това си опекох една луканка на скарата и хапвам. После може си направя сок от моркови и да хапна още някой портокал
Как така сваляш докато лежиш и ядеш
нвгсвмфзмфтсмфтдмфтмчфнтч фнвчн
Другия вторник и тук ще се стопли!
Няма тогава.........ътивам на Малдивите!
----------
Направо не искам да те слушам !...........безразличие? Как може?Зима е Фафле. Метаболизма се забавя, организма не иска натоварване, иска почивка. Напролет като се затопли, тогава редовните разходки
Тази вечер си направих салата от зеле и добавих майонеза и кисело мляко към нея. След това си опекох една луканка на скарата и хапвам. После може си направя сок от моркови и да хапна още някой портокал
Трябва да промениш нещо в живота си.........
Намери си гадже и ше сложиш розовите очила!
Ама къдя даго намериш? То няма да дойде на крака?